LOKMAN HEKİM HİBRİT EĞİTİM MODELİNE GEÇİYOR
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler

LOKMAN HEKİM HİBRİT EĞİTİM MODELİNE GEÇİYOR

Facebook'ta paylaş
Sağlık meslek eğitimi alanında İzmir’in önemli eğitim kurumlarından Özel Lokman Hekim, yeni eğitim yılına hibrit eğitim modelini uygulayacağını duyurdu.
10/08/2020 , 11:55:28

 

Pandemi süreci ile birlikte Maske, Mesafe ve Hijyen kuralı yaşamın tüm alanlarında Yeni Normal olarak nitelenen düzenlemelere yol açtı. Eğitim kurumları da yeni normal adı verilen bu süreçte eğitim programlarını ve yöntemlerini devreye aldı.

Verdiği nitelikli eğitim ile İzmir’in sağlık meslek eğitimi alanında önemli kurumları arasına giren Özel Lokman Eğitim Kurumları 2020-2021 Eğitim Yılı’nda pandemi koşullarına uygun olarak geliştirilen Hibrit Eğitim modelini uygulayacak.

Özel İzmir Lokman Hekim Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü Giray Kırım yeni eğitim yılında eğitimlerini sağlık meslek lisesinde devam edecek öğrencileri ve ailelerini okullarına davet etti. Kırım “Geniş ailemizde size de yer var” dedi.

“Sağlık eğitimi bizim işimiz diye 2012 yılında çıktığımız bu yolda sağlık camiasına verdiğimiz yüzlerce mezunun haklı gururunu yaşamaktayız. Sağlığın ve sağlık çalışanına ihtiyacın her geçen gün arttığı şu günlerde emin adımlarla yürüyerek geleceğimizi emin ellere teslim etmek için var gücümüzle çalışıyoruz” diyen Özel İzmir Lokman Hekim Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü Giray Kırım şöyle devam etti:

Maske, mesafe ve hijyen kurallarının tamamının uygulandığı okulumuzda hibrit eğitim modeli uygulanacaktır. Buna ek olarak online dersler sınavlar ve rehberlik hizmetleri devam edecektir. Kurum olarak tüm öğrencilerimize derslerde konu ve kazanımları tam anlamıyla vermek üzere olası tüm planlarımızı yapmış bulunmaktayız. Geleceğiniz emin ellerde olsun diyorsanız Siz de çocuğunuzun iyi bir sağlıkçı olmasını bizlerin vesilesiyle sağlayabilirsiniz. Doğarken bir sağlıkçının sevgi dolu ellerinde dünyaya geliyoruz. Hayata veda ederken de yine bir sağlıkçının merhametli kollarında veda ediyoruz ve bu iki çizginin arasında yaşam boyunca hep bize bir sağlıkçı eşlik ediyor. Düşünmeye hiç gerek yok hepimiz bu pandemi sürecinde bu kutsal mesleğin kıymetini, sağlıklı yaşamın ise bize verilen en büyük armağan olduğunu anladık. Gelin ve çocukluktan ergenliğe geçiş yaşında evladınızı, en değerlerinizi dışarıdaki tehlikelerden uzak meslek hayranlığı ve sorumluluğu edinerek ergenliğe en güzel şekilde atlatmaya öncü olalım.

 

 

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
27/04/2024 , 10:36:53
SİYASET
26/04/2024 , 10:14:08
AKTÜEL
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin