“Tüm kalbimizle beraberiz”
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
GAZİEMİR

“Tüm kalbimizle beraberiz”

Facebook'ta paylaş
24/08/2020 , 09:37:11

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve ekibini Gaziemir’de ağırladı. İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Gaziemir Belediyesi’nin bürokratlarının yer aldığı buluşmada iş birliği halinde yapılacak projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantıda Başkan Arda, Gaziemir’e ilişkin projeleri ve ilçenin hızla çözülmesi gereken sorunlarını anlattı. Gaziemir’in geleceğini şekillendiren vizyon projeler konusunda Başkan Tunç Soyer’den destek isteyen Başkan Halil Arda, toplantının sonunda Başkan Soyer ve ekibine Gaziemir’de yapılması gereken çalışmaları yerinde gösterdi.

Buluşmaya Başkan Tunç Soyer’in yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe, genel sekreter yardımcıları, daire başkanları ile İZSU ve ESHOT genel müdürleri ile Gaziemir Belediye Başkan Yardımcıları Necati Kırmaz ve Deniz Dinler de katıldı.

“Gaziemir’i geleceğe taşıyacak projeler sunduk”
İlçede yapılması gerekenleri, sorunları ve proje önerilerini içeren sunum yapan Başkan Arda, Sarnıç’taki yol ve trafik sorunundan Aktepe’deki kentsel dönüşüm alanına, Gaziemir metrosundan, kültür sanat yatırımlarına kadar pek çok konunun gündeme geldiği görüşmenin çok olumlu geçtiğini belirterek “Sayın Başkan Tunç Soyer’e ilçemizi, gelecek planlarımızı, kronik sorunları ve çözüm önerilerini anlattık. Kendisinin de kentin kalkınması ve ilerlemesi için çizdiği vizyona uyumlu olan çalışma ve projelerimizi ilettik. O da proje ve önerilerimizi çok olumlu karşıladı. Yakın zamanda Gaziemir’imizin çehresini değiştirecek, Gaziemir’imizi geleceğe taşıyacak projelere imza atacağımıza inanıyorum. Bunun için tüm ekibiyle ilçemize gelerek bizleri dinleyen, projelerimizde yanımızda olacağını vurgulayan Başkan Tunç Soyer’e teşekkürlerimizi sunarım” diye konuştu.


Tunç Soyer: “Gazieimir için çok büyük heyecanımız var”
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Başkanı Tunç Soyer de yaptığı değerlendirmede, “Gaziemir belediye başkanımız ve ekibiyle bir toplantı yaptık. Gaziemir için çok büyük heyecanlarımız var. Örneğin Gaziemir Metrosu. Bununla ilgili değerli başkanım detayları sizinle ileriki süreçlerde paylaşacak. Gaziemir Metrosu için jeolojik etüt çalışmaları şu an devam ediyor. Sayın başkanın toplantıda sunduğu projeler adeta Gaziemir’in geleceği için tasarlanmış. Bu vizyon nedeniyle kendisine teşekkür ediyorum. Yapılan sunumda bizim payımıza neler düştüğünü, maliyetler üzerinde biz de ekiplerimizle çalışma yürüteceğiz. Sonuna kadar hep beraber çalışacağız. Sizin önceliğiniz bizim de önceliğimiz. Tüm kalbimizle Gaziemir için beraberiz” dedi.

Sunumun ardından Başkan Arda, Başkan Soyer ve bürokratlara Gaziemir’de devam eden ve üzerinde çalışılan projeleri yerinde gösterdi.

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin