AK PARTİ GAZİEMİR DELEGASYONUNDAN SERDAR MUÇAY’IN YÖNETİMİNE TAM DESTEK!
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

AK PARTİ GAZİEMİR DELEGASYONUNDAN SERDAR MUÇAY’IN YÖNETİMİNE TAM DESTEK!

Facebook'ta paylaş
7. Olağan İlçe Kongresi’ne genel merkezin önerisiyle aday gösterilen Serdar Muçay yeniden ilçe başkanı seçildi. Kongrede parti içi muhalefetin liste çıkarma girişimi ise eksik evrak gerekçesiyle kongre divanı tarafından kabul edilmedi. Partinin ağır topları da İl delegasyonundaki yerlerini aldı.
07/09/2020 , 18:20:51

Hafta içi Gaziemir siyasetinin en çok konuşulan konuların başında şüphesiz ki Ak Parti’nin daha önce pandemi nedeniyle ertelenen olağan kongresi geliyordu.

 

Daha önce parti teşkilatının kurucu kadrolarında yer aldığı ifade edilen Cem Özöncül’ün kongrede aday olacağını hafta içinde açıklaması siyasi kulisleri hareketlendirmişti. Pandemi öncesindeki kongre sürecinde adaylığı genel merkez tarafından ilan edilen, daha sonra bu göreve ataması gerçekleşen Serdar Muçay’ın karşısında aday olacağını ilan eden Özöncül’ün bu girişimi ise sonuçsuz kaldı.

 

5 Eylül 2020 günü Bizim Bahçe Kır Düğün Salonları’nda gerçekleşen Ak Parti Gaziemir 7.Olağan İlçe Kongresi farklı köşelerde grupların küçük toplantılar yapmasının dışında, oldukça sakin geçti.

 

İlçe Kongresi’ne Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin yanı sıra, ekonomiden sorumlu eski devlet bakanlarından Nihat Zeybekçi, milletvekilleri, İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, eski milletvekilleri, eski belediye başkanları, eski il ve ilçe başkanlarının da katılıyor kongre ortamını ayrı bir atmosfere taşıdı.

 

Ak Parti Gaziemir İlçe Kongresi’ne partililerin yanı sıra diğer siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları da büyük ilgi gösterdi. CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan kongreyi Kadın ve Gençlik Kolları başkanlarıyla birlikte takip etti. Şehir dışında bulunan MHP İlçe Başkanı Köksal Koç’un yerine Cumhur İttifakı ortaklarından MHP Gaziemir İlçe adına Mehmet Sait Sert Ak Parti Kongresi’ni takip etti. Gaziemir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanvekili Adem Balkaya, Gaziemir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Taşkın, Gaziemir’in eski belediye başkanlarından Adnan Yüksel, kapatılan Sarnıç Belediyesi’nin kurucu ve son başkanı İsmail Acar’da kongreyi takip edenler arasındaydı.

 

Kongre divan kurulunun oluşumu, İlçe Başkanı Serdar Muçay’ın açılış konuşması ve yapılan protokol konuşmalarından ardından kongre gündem maddelerine geçildi. Faaliyet raporu, mali durum raporlarının İlçe Teşkilat Başkanı Erdem Kılıç tarafından okunmasının ardından oylanıp oybirliği ile kabul edildi.

 

Kongre Divan Başkanı Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir’in kongrede yarışacak listelerin divana verilmesi çağrısı sonrasında kurul önünde kısa süren bir yoğunluk yaşandı. Kongre delegelerinden Zülfü Çetinkaya aday listesini kongre divanına ilk teslim eden kişi oldu. Serdar Muçay’ın da listesini vermesinin ardından toplantıya iki dakika ara verdiğini açıklayan Divan Başkanı Özdemir kurul üyeleriyle gelen listeleri inceledi. Daha sonra genel kurulu yeniden açan Divan Başkanı Özdemir “Divanımıza iki aday listesi gelmekle birlikte; Zülfü Çetinkaya arkadaşımızın listesinde tüzüğümüzün öngördüğü bilgilerin eksik olduğu görülmüştür. Kendisiyle de görüşmemizde bu eksikliklerini bildirdik ve kendisi de büyük olgunluk göstererek kabul etti. Bu nedenle kongremizde yarışacak tek aday listesi Serdar Muçay’ın listesidir. Şimdiden hayırlı olsun”dedi.

Daha sonra oylamaya geçildi. 271 oy alarak seçilen Serdar Muçay’ın listesi ise şöyle şekillendi;

İlçe Başkanı Serdar Muçay. İlçe Yönetim Kurulu Asil Üyeleri; Mustafa Uğurlu, Erdem Kılıç, Yasin Mazlum, Önder Öztürker, Arif Hepkavalalı, Mehmet Gereme, Erhan Cantürk, Didem Baysal, Tamer İntepe, Abdüllatif Sert, Emrullah İşlek, Musa Tınaztepe, Orhan Hacıoğlu, Mustafa Gürsoy, Mehmet Gençer, Ramazan Bıçakçı, Bülent Mısırlıoğlu, İdris Yaşar, Kübra Kocagül, Hüseyin Aslan, Hakkı Alp, Kübra Zeren, Suat Çitkap, Ertuğ Akkalay, Ünal İdacı, Veli Oto, Sezer Sarı, Yeşim Göker ve Fatma Terzioğlu Aykaş.

İlçe Yedek Yönetim Kurulu Üyeleri; Bülent Demirkesen, Seyfullah Aras, Kadri Baysal, Senka Albayrak, Nedim Tüfekçi, Erdoğan Çakır, Aziz Kerem Güler, Lütfü Yıldız, Cengiz Durmuş, Ahmet Baloğlu, Fatma İmamoğlu, Kemal Gündüz, Şükrü Gül, Abdullah Gökbudak ve Onur Ata.

 

AK PARTİ GAZİEMİR İZMİR ASİL İL DELEGELERİ

Serdar Muçay, Deniz Doğan, Mustafa Gedikoğlu, Gözde Keskin, Aykut Dikencik, İsmail Akdağ, Nazmi Yılmaz, Erol Kaya, Adnan Yüksel, İsmail Acar, Kerem Fahri Baykalmış, Mehmet Sabri Baltaş, Metin Taşkın, Hilmi Öztop, Davut Dinçel, Numan Seyran, Adil Yüksel, Tuğrul Mustafa Turgut ve Neslihan Kavun Akay.

YEDEK İL DELEGELERİ

Abdülsamet Sert, Cemal Özcan, Mehmet Ali Danış, Coşkun Veli Çulha, Alemdar Pulat, Hakan Koparan, Eren Ekinci, Lütfü Yıldız, Nejla Özbudak, Elif Akar, Aziz Kerem Güler, Seyyare Parlatan, Rıdvan Öztürk, İbrahim Çağatay, Hüseyin Köse, Mehmet Nuri Çelik, Ercan Balin, Natife Yılmaz Yaşar ve Süleyman Aksoy.

 

“GAZİEMİR’İ YENİDEN GERİ ALACAĞIZ!”

 

Kongrede konuşan Ak Parti Gaziemir İlçe başkanı Serdar Muçay 2004-2009 dönemlerinde Gaziemir Belediyesi’nin Ak Parti tarafından yönetildiğine gönderme yaparak “İlk yerel seçimde Gaziemir’i yeniden geri alacağız” dedi.

Muçay “Siz değerli büyüklerimin riyasetinde Gaziemirli ve ak gönüllülerimizin desteği ve kendi isteğimle bu göreve aday oldum. Kenarda değil her zaman meydanda olan ilçemizin sosyolojisine hakim bir kardeşiniz olarak karşınızdayım. Yine meydandayım yine irademi gösteriyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi inşallah 2023’e emin adımlarla yürüyeceğiz ve Gaziemirimize ak yönetimi getireceğiz. İşte tam da burada sizlerin huzurunda söz veriyoruz bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız ve Gaziemirimizi tekrar geri alacağız”dedi.

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin