“GAZİEMİR’E DE MEZARLIKLAR ŞUBESİ AÇILSIN”
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
GAZİEMİR

“GAZİEMİR’E DE MEZARLIKLAR ŞUBESİ AÇILSIN”

Facebook'ta paylaş
06/12/2020 , 14:02:33 Hit: 530

Gaziemirlilerin defin işlemleri sırasında sıkıntı yaşadıklarını belirten MHP Belediye Meclis Üyesi Aydın Kemahlı “Hemen yanı başımızdaki Buca ve Menderes’te Mezarlıklar Müdürlüğü’ne bağlı Mezarlıklar Şefliği bulunurken Gaziemir bu hizmet kolaylılığından mahrum. Defin işlemleri için Gaziemirliler Yenişehir’e gitmek zorunda bırakılıyor. İzmir Büyükşehir Gaziemir’e de bir şeflik açmalı ve hemşerilerimizin defin işlemlerini kolaylaştırmalı” dedi. Konuyu Gaziemir Belediye Meclisi’nde önerge vererek gündeme getireceğini söyleyen Kemahlı “İnanıyorum ki meclis üyelerimiz bu konuda meclisimizden temenni kararı alarak konuyu, Büyükşehir Meclisi’nde görüşülmesini sağlayacaktır” dedi.  

 

Gaziemir Belediyesi’nin MHP’li meclis üyelerinden Aydın Kemahlı, ilçede giderek eksikliği hissedilen defin işlemlerini gündeme getirdi.

“Gaziemirliler bir yakınını kaybettiğinde defin işlemlerini tamamlamak için Yenişehir’e gitmek zorunda. Oysa yanı başımızdaki Buca ve Menderes’te gasilhane dahil hizmeti dahil tüm defin işlemleri buradaki mezarlıklarda açılan Mezarlıklar Şubesi tarafından yapılabiliyor. Yenişehir’in yoğunluğu malum. Gaziemirli vatandaşlar da defin hizmetlerini kendi ilçesinde alması en doğal hakkı” diyen Aydın Kemahlı konuyu Gaziemir Belediye Meclis toplantısına önerge olarak getireceğini söyledi.

Kemahlı “İnanıyorum ki meclis üyelerimiz bu konuda meclisimizden temenni kararı alarak konuyu, Büyükşehir Meclisi’nde görüşülmesini sağlayacaktır” dedi.

 

İZMİR MEZARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜ, MERKEZ İLE BİRLİKTE, 26 ŞUBEDE DEFİN HİZMETİ VERİYOR.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü vefat eden vatandaşlar için, başta Konak/ Yenişehir Merkez Şubesi olmak üzere kent genelinde 26 şube şefliğinde gasilhane ve defin hizmeti veriyor.

Buca (Kaynaklar Mezarlığı), Narlıdere (Yukarı Mezarlık), Karşıyaka/ Örnekköy gibi merkez ilçelerin yanı sıra; Menderes (Kasımpaşa Mezarlığı), Torbalı (Torbalı Merkez Mezarlığı) Ayrancılar (Ayrancılar Mezarlığı), Seferihisar (Seferihisar) Merkez Mezarlığı, Ürkmez (Ürkmez Mezarlığı), Aliağa, Kemalpaşa, Bergama, Kınık, Kiraz, Ödemiş, Kiraz, Selçuk, Çeşme, Sefer, Karaburun, Foça, Dikili ve Menemen Gasilhane şefliklerinde defin hizmetleri veriyor.  

 

 

 

 

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51 Hit: 530
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21 Hit: 530
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56 Hit: 530
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25 Hit: 530
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37 Hit: 530
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08 Hit: 530
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin