DEVA İL YÖNETİMİ, BAŞKAN SOYER'İ ZİYARET ETTİ
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler

DEVA İL YÖNETİMİ, BAŞKAN SOYER'İ ZİYARET ETTİ

Facebook'ta paylaş
08/01/2021 , 03:35:01

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen ve Yönetim Kurulu, İzmir Büyükşehir marsbahis Belediye Başkanı Tunç Soyer’i makamında ziyaret etti. 

DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Soyer’i ziyaretinde deprem felaketi dolayısıyla geçmiş olsun dileklerini yineledi.

 

İzmir İl Yönetimini ve Başkan Ösen, “Size Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın selamlarını ve başarı dileklerini getirdik. Demokrasimizi güçlendirmek, Türkiye’mizi insan haklarına saygılı, adalet bilinci gelişmiş, daha huzurlu ve daha gelişmiş bir ülke yapmak üzere yola çıktık. Karşı karşıya olduğumuz sorunları aşabilmek için yeni bir vizyonla her alanda yeni stratejiler, programlar hazırlıyoruz” dedi.

 

Yerel yönetimler güçlendirilmeli

 

Ülke kaynaklarının yerinde, verimli ve etkin kullanılabilmesi, demokratik temsilin geliştirilmesi ve demokrasi kültürünün derinleştirilebilmesi için yerel yönetimlerin güçlendirilmesinin bir zorunluluk olduğuna işaret eden Seda Kaya Ösen, “Önümüzdeki süreçte İzmir için, kentimizin her anlamda gelişmesi, yerel yönetimlere katılımın güçlendirilmesi için beraber çalışmayı arzu ederiz. Bu anlamda biz de bir siyasi parti olarak üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeye hazırız” diye konuştu.

 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de, DEVA İzmir İl Yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, İl Başkanı Ösen ve ekibine başarı dileklerini iletti. Başkan Soyer, “Demokrasinin olduğu her yerde yeni siyasi partiler demokrasi adına çok önemlidir. Sizler de burada üzerinize düşeni yapıyorsunuz. Girişiminizi ve çabalarınızı kutluyorum. Hayırlı olsun, yolunuz açık olsun” dedi.

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
27/04/2024 , 10:36:53
SİYASET
26/04/2024 , 10:14:08
AKTÜEL
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin