BAŞKAN ARDA’DAN MECLİS ÜYESİ ATMACA’YA TAZMİNAT DAVASI
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler

BAŞKAN ARDA’DAN MECLİS ÜYESİ ATMACA’YA TAZMİNAT DAVASI

Facebook'ta paylaş
08/01/2021 , 03:33:15

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, kendisini evrakta sahtecilik yapmakla suçladığı iddiasıyla, Ak Parti Meclis Grup Başkanvekili Uğur İnan Atmaca’ya 250 bin liralık tazminat davası açtı. Atmaca davaya tepkisini sosyal medya hesabından verdi;“Sıkıntı yok, her türlü platformda çarpışmaya hazırız!”

 

Gaziemir iddaa Belediye Meclisi’nde alınan bir karar ve sonrasında yaşanan gelişmeler Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda ile Ak Parti Grup Başkanvekili Uğur İnan Atmaca’yı bu kez mahkemede karşı karşıya getirdi.

 

Ak Parti Meclis Grup Başkanvekili Uğur İnan Atmaca’nın;

Gaziemir Belediye Meclisi’nin aldığı, bir plan tadilatı kararının, İzmir Büyükşehir Meclisi’ne gönderilmesi sırasında değişikliğe uğradığı yönündeki iddiasını sosyal medya hesabından duyurması ve sonrasında Gaziemir Belediye Meclisi’nin 5 Ekim 2020 tarihinde toplantıda da gündeme getirmesi mahkemeye taşındı.

 

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, meclis toplantısında söz konusu plan tadilatı kararının İzmir Büyükşehir Meclisi’ne aynen gönderildiğini ve iddiaların gerçek dışı ve iftira olduğunu ifade ederek konuyu mahkemeye taşıyacağını açıklamıştı.

 

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, asılsız iddialarla kendisini kamuoyunda yıpratmaya çalışmakla suçladığı Ak Parti Meclis Grup Başkanvekili Uğur İnan Atmaca hakkında 250 bin liralık maddi, menevi tazminat davası açtı.

 

Başkan Arda’nın kendisi hakkında açtığı tazminat davasını sosyal medya hesabından paylaşan Uğur İnan Atmaca “Seninle her platformda çarpışmaya hazırım” dedi.

 

Atmaca paylaşımında şu ifadelere yer verdi; “ ‘Başkan Arda evrakta sahtecilik mi yaptı’ Arda bundan rahatsız olmuş, hakkımda 250 bin lira dava açmış. Sıkıntı yok, biz her türlü platformda çarpışmaya hazırız.  Önce olayı hatırlayalım; Gaziemir Belediye Meclisi’nin 73 no’lu kararına uygun olmayan imar planını onaylıyorsun. Biz bunu ifşa edince, şimdi kalkmış ‘kişilik haklarım zedelendi’ diyorsun. Madem bu kadar naifsin; Türk siyasi tarihine mal olmuş, kurucusu, meclis üyesi ve neferi olmaktan onur duyduğum Adalet ve Kalkınma Partisi için Yüce Türk Milleti adına karar veren Mahkemeye verdiğin dilekçede neden ‘AKP’ diyorsun? Neden Partimizin kurumsal adı olan “AK PARTİ” kısaltmasını kullanmıyorsun? Velhasıl her konuda olduğu gibi bu konuda da haksızlığın tescillenince ( tabi buralarda olursan ) tekrar görüşeceğiz.

 

      

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
27/04/2024 , 10:36:53
SİYASET
26/04/2024 , 10:14:08
AKTÜEL
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin