Ak Parti İl Başkanı Sürekli’den sel çıkışı
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

Ak Parti İl Başkanı Sürekli’den sel çıkışı

Facebook'ta paylaş
14/12/2020 , 17:18:34

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; günlerdir aralıksız devam eden sağanak yağışla birlikte İzmir’in pek çok yerinde yaşanan taşkınlar ve su baskınlarının CHP’li yerel idarenin vurdumduymazlığından kaynaklandığını söyledi.

Sürekli yaptığı yazılı açıklamada, İzmir’in dört bir yanında ve Mavişehir’de her yağışta ortaya çıkan içler acısı fotoğrafın sorumlusunun, sorumluluk almaktan kaçan ve sözlerini tutmayan İzmir Büyükşehir Belediyesi olduğunu belirterek “CHP Belediyeciliği, felaketin ardından siren çalmak sanıyor. Alt yapıyla ilgili verdikleri sözler askıda. İhmaller, alt yapı yenileme sözlerinin yerine getirilmemesi kanayan bu yarayı daha da büyüttü. Mavişehir’de, Kemeraltı’nda ve daha pek çok yerde yaşanan eziyeti ve mağduriyetleri yıllardır bir film izler gibiler. Mavişehir Kıyı Rehabilitasyon Projesine koskoca yazı boşa geçirerek kışa girerken, sel arifesinde karar verip açıkladılar. Şimdi de bu son olacak diyorlar. Görünen köy kılavuz ister mi?” diye konuştu.

Her yağmurda ortaya çıkan sel ve taşkın sorununun yeni olmadığını söyleyen AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, sözlerini şöyle sürdürdü; “Sel taşkınları, İzmir’in yıllardır kanayan yaralarından biri. Şimdi çıkıp ‘bu son olacak’ diyorlar. İyi güzel de, hangi birisi için son olacak? Yıllardır yapmadıklarını üç beş ayda nasıl yapacaklar? Şimdiye kadar sulara gömülen Karşıyaka Mavişehir, işyeri sular içinde kalan Kemeraltı esnafı için hangi adımı attılar? İzmir, bir kışı daha aynı eziyetle karşılarken, yine sözler havada uçuşuyor. İzmir artık söz değil, icraat bekliyor. Kentsel yapılanma ve yenilemelere asla kafa yormayan bir belediyecilik anlayışı olamaz. Şovdan ibaret etkinliklerle geçen 20 ay boyunca, yağmur yağdığında bu yaranın yine kanayacağını görmemeleri olanaksız.” diyen Başkan Sürekli, açıklamasını şöyle devam etti; “’Ne yazık ki; ‘marka şehir olacağız’ sloganlarının içi hala boş. Henüz temel kentsel sorunlara dahi çözüm üretmekten acizler. Vatandaşlarımız da isyan halinde. Bizim dilimizde de tüy bitti. Ama görünüyor ki; algı yönetimiyle geçiştirmek üzerine kurdukları hizmet anlayışlarını değiştirmek niyetinde değiller. Şimdi bir söz daha vermişler ve bu son olacak demişler. İzmir, bu sözü de bir kenara yazdı. Tutup tutmayacaklarını, üzerinden daha kaç kış, kaç taşkın geçeceğini göreceğiz.”

 

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
23/04/2024 , 13:32:29
GAZİEMİR
21/04/2024 , 16:19:04
GAZİEMİR
21/04/2024 , 15:51:55
SPOR
21/04/2024 , 15:48:12
YAŞAM / MAGAZİN
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin