Deva Partisi’nden ilçelere yeni atamalar!
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

Deva Partisi’nden ilçelere yeni atamalar!

Facebook'ta paylaş
10/01/2021 , 17:28:27 Hit: 418

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA), İzmir’ de örgütlenme çalışmalarını sürdürüyor. İl Başkanı Seda Kaya’nın göreve gelmesinin ardından çalışmalarına hız veren Deva Partisi’nde 7 ilçe başkanı belirlendi. 7 ilçede 6 başkan daha önce siyaset yapmamış isimlerden oluşurken, 4’ünün de kadın olması dikkat çekti.

İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen ile yola çıkan Deva Partisi’nin tüzüğünde yüzde 35 cinsiyet kotası şartı yer alırken, belirlenen Urla, Güzelbahçe, Narlıdere, Balçova, Kınık, Torbalı ve Menderes ilçe Başkanları’ndan 4’ü kadın oldu.

Esin Şahin Narlıdere, Nilgün Türkoğlu Urla, İlknur Demirtaş Torbalı, Gülhan Akyol Menderes ilçe başkanı olarak atandı. 7 ilçeden üçünde ise Mehmet Ali Kaya Balçova, Mustafa Karga Kınık ve Bülent Güney Güzelbahçe ilçe başkanı olarak belirlendi.

Deva Partisi’ne özellikle kadınların büyük ilgi gösterdiğini dile getiren Deva Partisi İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen, örgütlenme çalışmalarını pandemi dönemine rağmen hızlı bir şekilde sürdürdüklerini söyledi. Parti yöneticisi olmak için de yoğun başvuru aldıklarını belirten Ösen, “Şu anda İzmir’in 7 ilçesinde yönetimimizi oluşturduk. 7 ilçe başkanımızın 6’sı daha önce hiç siyaset yapmamış kişilerden oluşuyor. 4 ilçe başkanımız ise kadın. Biz parti olarak bunu çok önemsiyoruz. Diğer siyasi partilerde daha çok vitrinde bulunan kadınlar partimizin her kademesinde aktif olarak görev alıyor. Bu ülkemiz adına çok sevindirici bir durum. İlk defa siyasette kadınlar bu kadar ön planda oluyor bir partide. Bu da bizim mesajlarımızın halka ulaştığını gösteriyor. Partimizde cinsiyet kotası oranı yüzde 35. Bundan sonraki çalışmalarımızda da kadın-erkek ayrımı yapmadan hep birlikte ülkemizin geleceği ve aydınlık yarınları için çabalarımızı daha da arttırarak sürdüreceğiz” dedi.

Türkiye’de ne yazık ki ekonomik kriz ve pandemi nedeniyle vatandaşların çok zor durumda olduğuna, ancak iktidarın halkın sorunlarını çözmek yerine farklı gündemlerle ülkeyi meşgul olduğuna işaret eden Ösen, “Pandemi nedeniyle işyerleri kapanan esnaf zor durumda. Esnafa ya kredi al borçlan diyorlar ya da 500-750 TL gibi komik kira yardımları yapıyorlar. Hayat pahalılığı ve işsizlik yüzünden insanlar kuru ekmeğe muhtaç olmuş durumda. Ama iktidar milletvekilleri vatandaşlara kuru ekmeği yeterli görüyor. Güvensizlik sorunu olduğu için ülkeye ne yabancı ne de yerli iş insanları yatırım yapıyor. Adalet, demokrasi ve ifade özgürlüğünün ne yazık ki yanına yaklaşılamıyor. Vatandaş artık değişim istiyor. Her türlü engellemeye rağmen DEVA Partisi büyüyor. Değişimi DEVA Partisi vatandaşların takdiri ile gerçekleştirecek” diye konuştu.

 

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
15/04/2024 , 12:38:32 Hit: 418
GAZİEMİR
15/04/2024 , 11:27:01 Hit: 418
AKTÜEL
15/04/2024 , 11:21:27 Hit: 418
AKTÜEL
15/04/2024 , 11:17:19 Hit: 418
AKTÜEL
14/04/2024 , 11:29:28 Hit: 418
GAZİEMİR
08/04/2024 , 14:46:49 Hit: 418
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin