Yazarlar Kooperatifi’nden yeni kitaplar!
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
KÜLTÜR ve SANAT

Yazarlar Kooperatifi’nden yeni kitaplar!

Facebook'ta paylaş
02/01/2021 , 14:34:54

İzmir Yazarlar Kooperatifi; Daha önce yazdığı “Gavur Mümin” eseriyle “Vatanım Sensin” dizisinin senaryosuna esin kaynağı olan Erdoğan Baysal’ın yeni kitabı “İzmir’in Dağlarında”, Ercan Doğu’nun “Kıymıjı Balık / Dedemin Yarısı” adlı eserlerini yayınladı.

 

İzmir’de yaşamlarını sürdüren bir gurup yazar, şair ve araştırmacının bir yıl önce bir araya gelerek kurdukları İzmir Yazarlar Kooperatifi (İZYAKO), yayınladıkları üç yeni eserle; okurlarla buluşuyor.

Kurucu başkanlığını Erdoğan Baysal’ın yaptığı Yazarlar Kooperatifi; Baysal’ın Kuvayı Milliye serisinin 6 ve 7’ncisi olan “İzmir’in Dağlarında” adlı iki ciltlik romanlarını kitapseverlerle buluşturuyor.

Yazarlar Kooperatifi’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yapan Ercan Doğu’da; “Kıymıjı Balık – Dedemin Yarısı” adlı eseri de kooperatifin resmi sitesi ve diğer satış sitelerinden satışa sunuldu.

 

2011 yılında Göl Kitap Yayıncılık’tan çıkan ve daha sonraki dönemde Kanal D’de yayınlanan, başrollerinin Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in oynadıkları “Vatanım Sensin” tv dizisinin esin kaynağı olan “Gavur Mümin” kitabının yazarı Erdoğan Baysal bu kez “İzmirin Dağlarında” adlı eseriyle kitaplıklarda yerini alıyor.

İzmir Yazarlar Kooperatifi’nin çalışmaları konusunda bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Doğu kooperatif kurmadaki amaçlarının daha çok okura, daha uygun fiyatlarla ulaşmayı amaçladıklarının altını çiziyor.

Başkan Doğu “Kooperatif ve kooperatifçiliğin özüne uygun bir yapılanma ve yayıncılık anlayışı ile daha çok okura, daha uygun fiyatla ulaşmak amacı ve hedefindeyiz. Bu bağlamda, gerekli prosedürleri tamamlayarak, “yayıncı/yayınevi” sertifikamızı da almış bulunuyoruz. Ortaklarımızın yeni yayınlanacak eserlerinin yanı sıra; önceden yayınlanmış eserlerini de okurlarla buluşturuyoruz. Pandeminin hızımızı kestiği, ancak yolumuzu kesemediği bir dönemin ardından; kitaplara dokunmak isteyen okurlara, doygun-duygulu içeriklerle ulaşmak amacındayız” dedi.

 

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
23/04/2024 , 13:32:29
GAZİEMİR
21/04/2024 , 16:19:04
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin