VEKİL DAĞ BU SEFER KIZ VERDİ
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
YAŞAM / MAGAZİN

VEKİL DAĞ BU SEFER KIZ VERDİ

Facebook'ta paylaş
07/02/2021 , 11:12:31

İzmir başta olmak üzere birçok ilde ‘Kız İsteme Törenine’ katılarak, 'kız isteyen' AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ bu sefer kız tarafı adına merasime katıldı.

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, kız isteme merasimine bu sefer kız tarafı olarak katıldı. AK Parti Seferihisar Orhanlı Mahalle Başkanı Özcan İçkavak’ın kızı Burcu İçkavak ile Başar Demir'in nişan törenlerine AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın ile birlikte katılan AK Partili Vekil Dağ, "Kız istemek kolay da vermek zormuş" dedi.

 

Kendisinden kız istenen Baba İçkavak, "Milletimiz geleceği ile ilgili vekâlet vermiş, ben mi vekâlet vermeyeceğim" diyerek, topu Vekil Dağ'a attı ve Demir ailesine kızı Vekil Hamza Dağ'dan istemelerini söyledi. Vekil Dağ ise, “Gençler birbirlerini sevmiş, aileler de onaylamış muhtemelen, böyle bir ortam oluşmuş ancak yine de ben babanın onayının alınmasını daha doğru buluyorum" dedi ve kararı Baba İçkavak'a bıraktı.

"KIZ İSTEMEK KOLAY DA VERMEK ZORMUŞ"

Daha önce birçok kız isteme merasimine katılarak kız istediğini ancak ilk kez bir merasimde kız tarafı olarak yer aldığını dile getiren Vekil Dağ, "Belki çoğunuz biliyorsunuzdur, üç kızım bir de oğlum var, pek çok defa böyle hayırlı işlerde bulunduk. İlk defa kız tarafı oldum, istemek kolay oluyordu da, şimdi evlatlarım aklıma geldi, kız tarafı olmak epey zormuş" dedi. Baba İçkavak'ın kızı vermesi ile yüzükler takıldı. Aile içerisinde yapılan törene katılan AK Partili yöneticiler, çiçeği burnunda nişanlı çifte mutluluklar diledi.

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin