Başkan Arda övgü alan sunumunu, muhtarlar ve STK’lara da yapacak
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
GAZİEMİR

Başkan Arda övgü alan sunumunu, muhtarlar ve STK’lara da yapacak

Facebook'ta paylaş
28/02/2021 , 12:17:25

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda göreve geldiği gündem günümüze geçen 2 yıllık faaliyetlerini anlatan sunumunu ilk olarak CHP İzmir İl ve İlçe Yönetimi’ne yaptı.

 

Gaziemir Belediyesi için ilk iki yıl için belirlediği ekonomik hedeflere ulaşıldığının altını çizen Başkan Arda geride kalan süre içerisinde önemli başarılara imza atıldığını söyledi. Başkan Arda, göreve geldiğinde belediyenin içinde bulunduğu finansman ve ekonomik yapının sorun yaratsa da uyguladığı mali disiplin ve tedbirlerle mali yapıda denge sağlandığını belirtti. İki yılın sonunda belediyenin piyasalara olan vadesi geçmiş tüm borçların kapandığını söyleyen Başkan Arda bu süreçte önemli işlere de imza atıldığını, ileride gerçekleştireceği projelerinde alt yapılarının hazırlandığını altını çizdi.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel Gaziemir Belediyesi’nin iki yıllık icraatlarının  gelecek için umut verdiğini ve bu yönüyle de tüm belediyeler tarafından da örnek alınması gerektiğini ifade ederek Başkan Arda’ya teşekkür etti.

Başkan Arda’nın sunumundan büyük memnuniyet duyduğunu belirten bir diğer isim ise CHP İzmir’in işçi/sendikacı kökenli milletvekili Kani Beko oldu. Beko, başkan Arda’nın göreve gelir gelmez ilk işlerinden birinin belediye temizlik işlerinde taşeronlaşmaya son vermek olduğunu belirterek “Sosyal Market açıldığında da oradaydım. Elinize, yüreğinize sağlık. Bugün bir çok belediye bunu uygulamak istiyor. Siz bu proje ile önderlik yaptınız. Projenizin sistemli şekilde çalışması beni çok mutlu etti” dedi.

 

CHP İzmir Yönetimi, CHP Gaziemir İlçe Yönetimi ve CHP Belediye Meclis Üyeleri’nin katıldığı, sunumun parti içerisinde bir sunum olduğunu altını çizen Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda toplantıdan oldukça memnun kaldığını ifade etti. “2019’da CHP’nin Gaziemir Belediye Başkan Adayı olarak yarıştım ve kazandım. Belediye Başkanı olarak göreve gelmemin ardından geçen iki yıllık süre içerisinde neler yaptığımı neler yapmak istediğimi öncelikle il ve ilçe yönetimimle paylaştım” diyen Başkan Arda şöyle devam etti; “Yaptığım sunumu şimdi önümüzdeki hafta, mahalle muhtarlarımla, ilçemizdeki sivil toplum kuruluşlarımla ve basın mensuplarıyla da gerçekleştireceğim” dedi.

 

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin