GAZİEMİR STADINA KAVUŞTU
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SPOR

GAZİEMİR STADINA KAVUŞTU

Facebook'ta paylaş
27/03/2021 , 19:46:48

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Gaziemir Belediyesi tarafından suni çimi yenilenen ve saha çevresindeki maraton pisti tartan piste çevrilerek genişletilen İlçe Stadı törenle hizmete girdi. Açılış töreninde konuşan Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda “Yıllar önce il genel meclisinde görev yaptığım sırada ayırdığımız ödenekle yaptırdığımız Gaziemir Şehir Stadı’nı yenilemek İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Tunç Soyer’e ve bana nasip oldu. Yenilediğimiz bu stadı şimdi bizde Gaziemirlilere emanet ediyoruz” dedi.

 

Sanata ve spora düşkün bir ilçe olarak Gaziemir’e en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını ifade eden Başkan Arda, 2022 yılında da Şehir Stadı’na betonarme tribün yapacağının da müjdesini verdi. Başkan Arda “Şehir Stadı’ndaki portatif tribünlerin yerine 2022 yılında betonarme modern bir tribün yapacağız. Tribünün altında takımlar için soyunma ve malzeme odaları da yer alacak” dedi.

 

Açılış törenine katılarak bir de konuşma yapan CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır amatör spora verdikleri destek için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i ve Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’yı kutladı. Bayır “Yenilenen Gaziemir Şehir Stadı amatör kulüplerimize, sporcularımıza ve Gaziemir Halkı’na hayırlı uğurlu olsun. Bu stat İzmir’in her köşesinde yapılacak yeni spor tesislerin de habercisi olsun. Milletvekili olmadan önce, iş dünyasında iken amatör spor kulübü başkan ve yöneticiliğini yapan biri olarak, tüm belediye başkanlarımızın ve belediyelerimizin amatör kulüplere daha çok destek vermelerini diliyorum” dedi.

 

Gaziemir Şehir Stadı’nın açılış törene katılarak bir konuşma yapan konuşan İzmir Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Sözcüsü Nilay Kökkılınç çalışmalarından dolayı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i ve Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’yı kutladı.  Kökkılınç “Sporun ekonomiye yenilmemesi için kurumların desteği çok önemlidir. İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Gaziemir Belediyesinin iş birliğinde ilçe stadımız yenilemekten büyük mutluluk duyuyoruz. İlçe stadımızdaki atletizm pistinin yarının şampiyon sporcularının yetişmesine büyük katkısı olacağına yürekten inanıyorum” dedi.

Şehir Stadı’nın yenilenerek yeniden hizmete açılmasından büyük mutluluk duyduklarını söyleyen Gaziemir Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Muammer Şentürk “Gaziemir İlçe Stadı en yoğun kullanılan tesisti. Fakat zaman içerisinde tesisimiz çok yıpranmıştı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer ve Gaziemir Belediye Başkanımız Halil Arda bizleri pırıl pırıl yepyeni bir tesise kavuşturdular. Başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Halil Arda başkanıma kulüplerimize yaptığı yardım için ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

 

Yapılan konuşmaların ardından Gaziemir Şehir Stadı’nı ilk kullanan takım Gaziemir Belediye Spor Kulübü oldu. Adnan Yahşi yönetiminde ülke çapında ses getiren atletizm takımı performansı göz doldurdu. Tartan pist haline getirilen maraton pistinde hünerlerini sergileme fırsatını elde eden yıldızların performansı da ilgiyle izlendi.

 

Gaziemir Şehir Stadı’nın açılışında Gaziemir Masterler Spor Kulübü’nün oluşturduğu iki takım dostluk maçı yaptı. Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’nın da 35 numaralı forma giyerek bir de gol attığı karşılaşmada Beyaz ve Yeşil takım arasındaki mücadele 2-2 bitti.

Dostluk maçı öncesi Beyaz ve Yeşil takımların birlikte taşıdıkları “İstanbul Sözleşmesi Yaşatır” pankartı alkışlarla karşılandı.

 

Törene katılan CHP İzmir Milletvekilleri Tacettin Bayır, Atilla Sertel, CHP İl Başkan Yardımcısı Köksal Yıldırım, İzmir Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Sözcüsü Nilay Kökkılınç, CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan, ilçe yönetim kurulu üyeleri, Gaziemir Belediyesi meclis üyeleri, İyi Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Ülkü Doğan, İyi Parti Gaziemir İlçe Başkanı Sedat Dağ, İBB Spor Kulübü Temsilcisi Uğur Yelekli, Gaziemir Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Muammer Şentürk, sivil toplum örgütü temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş “İstanbul Sözleşmesi Yaşatır” pankartı etrafında toplanarak fotoğraf çektirdi.

   

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
19/04/2024 , 16:14:04
SİYASET
19/04/2024 , 15:30:12
GAZİEMİR
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin