ASLAN
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler

ASLAN

Facebook'ta paylaş
08/01/2018 , 21:15:41
Güçlü Güneş'in yönettiği bu ateşli burçta doğan kişilerin çok enerjik olmaları tipik özellikleridir. Cömert olurlar ve liderlik becerilerine sahiplerdir. Kişiliğiniz sayesinde yolunuzda ortaya çıkacak zorluklardan en iyi şekilde faydalanabileceksiniz. Aslanlar için burç yorumunun olumlu olmasının nedeni budur. Yıldızlara göre özellikle yıl sonunda başarılı bir dönem beklenebilir.
 
Yılın hemen başında, Merkür'ün Kova'ya yerleşmesinin getirdiği avantajlar bekleyebilirsiniz. Aslanlar her türlü koşul altında kendileri için ayağa kalkma arzusu hissedecekler. Ancak, bu etki olumsuz da olabilir - iletişim konusunda, özellikle de uzlaşma sağlanması gereken ilişkilerde. Ama biliyorsunuz, bunları hiç düşünmezsiniz.
 
Venüs'ün etkisi nedeniyle, 2018 baharı özel hayatınızı harekete geçirecektir. Burç, karşı cinsle birliktelikten, flörtten veya maceradan mahrum kalmamanızı öneriyor. Yeni bir ilişkinin doğması için en büyük şans bu dönemdedir. Ayrıca seyahat etmek ve bilinmeyeni keşfetmek de size çekici gelecektir.
 
Burçlara göre, 2018 yılının ortasında bazı zorluklar beklenebilir. Huzursuzluk, çalışma hızınızı yavaşlatacak, be nedenle bir çıkmaza girebilirsiniz. Aslanlar, geçmişteki yanlış adımları en kısa sürede düzeltmek için dikkatlerini tam olarak kariyerlerine vermelidirler. Tatil artık söz konusu olamaz; daha iyi bir dönemi beklemeyi tercih ediyorsunuz. Ailenize de odaklanmalısınız, çünkü desteği ve güveni orada bulacaksınız. Sevdikleriniz zor zamanlarda size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaklar.
 
Sonbahar iş hayatının durgunlaşacağını vaat ediyor. Kişiliğiniz sayesinde, en kötünün üstesinden gelmenin yolunu zaten bulmuş durumdasınız. Burca göre, Aslanlar'ın ilişkilere önem vermesi için doğru zamandır. Terazi'deki Venüs uyum ve mutluluk vaat ediyor. O nedenle uzun vadeli ilişkiler gelişecektir. Karşılıklı güveniniz her geçen gün daha da güçlenecek. Bir sonraki adımı gerçekleştirmekten korkmayın. 2018 sonbaharı bunun için mükemmel zamandır - reddedilemezsiniz.
 
Bu yılın sonu, kariyerde başarının ve aynı zamanda ilişkilerde uyumun süreceğini vaat eder. Aslan kalabalıkta öne çıkabiliyor ve her iki elle de bir fırsat yakalayabiliyor. Şansınızı boşa harcamayın. Ufukta bir yükselme bile olabilir. Noel sırasında, aile çevresindeki hak edilmiş dinlenmenin tadını çıkaracaksınız.

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
19/04/2024 , 16:14:04
SİYASET
19/04/2024 , 15:30:12
GAZİEMİR
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin