PODEF’İN GENEL KURULUNA GAZİEMİR EV SAHİPLİĞİ YAPTI
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
GAZİEMİR

PODEF’İN GENEL KURULUNA GAZİEMİR EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Facebook'ta paylaş
04/07/2021 , 14:19:44

Kısa adı PODEF olan Pomak Dernekleri Federasyonu 3.Olağan Genel Kurulu Gaziemir’de gerçekleşti.

Pandemi nedeniyle 2020 yılında yapılması gereken genel kurul 2021 Yılı’nda gerçekleşirken genel kurulda ayrıca tüzük değişikliğine de gidildi.

 

Merkezi Gaziemir’de bulunan Ege Pomakları Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ile Gaziemir Belediyesi ev sahipliğini yaptığı PODEF 3.Olağan Genel Kurulu’na; Gaziemir Belediye Başkan Yardımcısı Necati Kırmaz, MHP Gaziemir İlçe Başkanı Köksal Koç, Yeniden Refah Partisi Gaziemir İlçe Başkanı Yener Baysal, Deva Partisi Gaziemir İlçe Başkanı Elif Akyavaş, Ak Parti ve İyi Parti ilçe temsilcileri, MHP Gaziemir ve İzmir Büyükşehir Belediye Grup Başkanvekili Selahattin Şahin, CHP Gaziemir Belediye Meclisi Üyesi Tahir Türkbay, MHP Gaziemir Belediye Meclisi Üyesi Aydın Kemahlı, Gaziemir Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri Nazmi Karaca, Kadir Özalp, Türk Kızılayı Gaziemir Şubesi Başkanı Davut Dinçel, Gaziemir Volgagrad Kardeş Aileleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Aydın Tülü, Seydiköylüler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Kamuran Gacaner, Ege Pomakları Derneği Başkanı ve üst kurul delegesi Gürbüz Öngören ve Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen 65 büyük kongre delegesi iştirak etti. Genel Kurul katılımcılarına Kızılay Konak Şubesi Başkanı Ömür Şanlı ve yönetim kurulu tarafından tavuklu pilav ve ayran ikram edildi. Kongre sonrası Kocaeli İzmit Pomak Derneği tarafından yöresel pişmaniye hediye edildi.

 

PODEF tüzüğünde yer alan “Federasyon Başkanı üst üste 2 dönemden fazla görev yapamaz tüzük maddesi, pandemi süreci göz önünde bulundurularak, 3 dönemden fazla seçilemez şeklinde değiştirildi. PODEF genel kurulunda yapılan seçimlerle 2024 yılına kadar görev yapacak yönetim kurulu ve denetim kurulu asıl, yedek üyeleri belirlendi. Öte yandan PODEF yeni yönetimine Ege Pomakları Derneği'nden İsmail Yüce, yedek yönetim kurulu üyeliğine de Recep Narin seçildi.  Denetim Kurulu Asil Üyesi seçilen Kamuran Gacener, Ege Pomakları Derneği'nden üst kurula seçilen bir başka isim oldu.  

 

    

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
23/04/2024 , 13:32:29
GAZİEMİR
21/04/2024 , 16:19:04
GAZİEMİR
21/04/2024 , 15:51:55
SPOR
21/04/2024 , 15:48:12
YAŞAM / MAGAZİN
21/04/2024 , 15:40:21
YAŞAM / MAGAZİN
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin