GAZİEMİR KAYMAKAMI ÜÇER'DEN STK'LARA KENT KONSEYİ SEMİNERİ
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
GAZİEMİR

GAZİEMİR KAYMAKAMI ÜÇER'DEN STK'LARA KENT KONSEYİ SEMİNERİ

Facebook'ta paylaş
29/07/2021 , 23:07:53

     Gaziemir Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer ilçedeki sivil toplum kuruluşlarının katıldığı bir seminer verdi.   Doktorasını İngiltere’nin Southampton Üniversitesi Politika ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde devlet ve sivil toplum ilişkileri teziyle veren Kaymakam Üçer’in bilgi paylaşımı ilgiyle takip edildi.    

     GESKOP Metin Taşkın Konferans Salonu’nda gerçekleşen seminerde, Türkiye’deki sivil toplum yapılanmasıyla ilgili olarak yaptığı araştırmalardan örnekler sunan Ahmet Süheyl Üçer Avrupa Birliği müktesebatına uyum çerçevesinde il ve ilçelerde oluşturulan Kent Konseyleri’nin teorik alt yapısı ve pratikteki uygulamalarda yaşanılan sorunları irdeledi. Çözüm önerileri getirdi. Kent Konseylerinin katılımcı bir anlayış ile oluşturulmasının ortak projelerin oluşturulmasında büyük öneme sahip olduğuna vurgu yaptı.

     Gaziemir Kent Konseyi Başkanı Ayhan Aksoy, Yürütme Kurulu Üyeleri’nin hazır bulunduğu semineri; 5 Ağustos’ta yapılacak genel kurulda yarışacak, Gaziemir Kent Konseyi Başkan Adayı Günnur Berber, CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan, MHP İlçe Başkan Yardımcılarından ve Kent Konseyi Temsilcisi Mehmet Sait Sert, Deva Partisi Gaziemir İlçe Başkanı Elif Akyavaş, Vatan Partisi Gaziemir eski ilçe başkanlarından ve parti Kent Konseyi Temsilcisi Tuna İncesulu, Gaziemir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Süleyman Beyen,  Gaziemir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Taşkın, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Selim Sadık, İlçe Mal Müdürü Yasemin Gür, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Musa Bina, İlçe Müftüsü Zekeriya Çallı, ve muhtarlar da takip etti.   

 

 

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
15/04/2024 , 11:27:01
AKTÜEL
15/04/2024 , 11:21:27
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin