Günnur Berber’e ilk resmi ziyaret Seydiköylüler’den
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
GAZİEMİR

Günnur Berber’e ilk resmi ziyaret Seydiköylüler’den

Facebook'ta paylaş
17/08/2021 , 20:31:01

Gaziemir Kent Konseyi tarihinin ilk kadın Konsey Başkanı olma özelliği taşıyan Günnur Berber’e ilk resmi nezaket ziyaretini Seydiköylüler Derneği yaptı.

Seydiköylüler Derneği Başkanı Hakan Süvari ve yönetim kurulu üyeleri Fatma Keçikçi, Gülcan Çetinkol, Esma Helvacı, Kamuran Gacaner, Yusuf Ziya Peker, Salih Gökbudak, Tuncay Konuk’u; Gaziemir Konsey Başkanı Günnur Berber ve Yürütme Kurulu Üyeleri Davut Dinçel, Ramazan Abacı, Aydın Tülü ile Esnaf Meclisi Başkanı Yasin Balcı birlikte karşıladı.

Seydiköylüler Dernek Başkanı Hakan Süvari aday olarak destekledikleri Günnur Berber’in Kent Konseyi Başkanı seçilmesinden büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Süvari ziyaretinde şu ifadeleri kullandı; “Gaziemir Kent Konseyi Genel Kurulu’nda ilk kez büyük bir çekişme yaşandı. İlk kez iki adayla girilen seçimde, ilk kez kadın bir aday Gaziemir Kent Konseyi’ne seçildi. Kendisini bu başarısından dolayı öncelikle kutluyoruz. Demokratik bir seçim mücadelesi sonunda Günnur Berber haklı bir başarı elde etti. Kendisi ve ailesi Seydiköylüler Derneği’nde birçok etkinliğine destek verdi, katkı koydu. Böylesi bir yarışta da doğal olarak dernek olarak bizde kendisinin destekledik. Günnur Berber’in başkanlığında Gaziemir Kent Konseyi’nin başarılı işlere imza atacağına olan inancımız tam. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Günnur Berber’i desteklemeye devam edeceğiz. Bizler Gaziemir için çalışan sivil toplum kuruluşlarıyız. Birlik ve dayanışma içerisinde çok şeyleri başaracağız” dedi.  

Seydiköylüler Dernek Başkanı Hakan Süvari günün anısına Gaziemir Kent Konseyi Başkanı Günnur Berber’e, Mübadele Döneminin simgesi olan Gülcemal Vapuru işlemeli Cam Plaket hediye etti.

Seydiköylüler Derneği’nin ziyareti nedeniyle büyük memnuniyet duyduğunu söyleyen Gaziemir Kent Konseyi Başkanı Günnur Berber “Seydiköylüler Derneğimiz Gaziemir’e sosyal, kültürel yönden büyük katkılar veren derneklerimizden biri. Genel Kurulumuz sonrası ilk ziyaretin Seydiköylüler Derneği tarafından yapılması benim için ve Yürütme Kurulumuz için ayrıca değerli. Sizinde belirttiğiniz gibi Bizler Gaziemir için çalışan sivil toplum kuruluşlarıyız. Gaziemir Kent Konseyi’de ilçedeki tüm STK’ların aynı zamanda bir çatısı. Birlik ve beraberlik içerisinde, katılımcılık anlayışının gereğini yapan bir Gaziemir Kent Konseyi iradesi ortaya koyacağız. Bu irade ile hep birlikte Gaziemir’de çok güzel işeri başaracağız”dedi.

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
26/04/2024 , 10:14:08
AKTÜEL
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
23/04/2024 , 13:32:29
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin