Günnur Berber ‘Kızılay Gönüllüsü’ oldu, yardım dağıttı
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
YAŞAM / MAGAZİN

Günnur Berber ‘Kızılay Gönüllüsü’ oldu, yardım dağıttı

Facebook'ta paylaş
17/08/2021 , 22:08:33

Gaziemir Kent Konseyi Başkanı Günnur Berber Türk Kızılay Gaziemir Şubesi’ni ziyaret etti, ‘Kızılay Gönüllüsü’ oldu, ihtiyaç sahiplerine yardım dağıttı.

5 Ağustos 2021 tarihinde yapılan genel kurulda aday olarak yarışan ve Gaziemir Kent Konseyi Başkanı olan Günnur Berber aktif bir başkan olacağının işaretini verdi. Ayağının tozu ile deyimi ile göreve gelir gelmez önce Kent Konseyi Merkezi’ni düzenleyen Berber haftasında Yürütme Kurulu’nu topladı, görev dağılımını gerçekleştirdi. Gaziemir Kent Konseyi Yürütme Kurulu’na önerdiği Türk Kızlay Gaziemir Şubesi Başkanı Davut Dinçel’i seçtirerek yanına alan genç kent Konseyi Başkanı Berber Yürütme Kurulu’ndaki arkadaşlarıyla birlikte oy birliği ile Dinçer’i Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma’dan Sorumlu Kurul Üyesi görevi verdi.

İlk ziyaretini de merkezi Sarnıç Menderes Mahallesi’nde bulunan Türk Kızılay Gaziemir Şubesi’ne yapan Konsey Başkanı Günnur Berber ziyareti sırasında ‘Kızılay Gönüllüsü’ de oldu. Kızılay Gönüllüsü olarak ihtiyaç sahiplerine gıda kolisi yardımında görev alan Berber “Davut başkanım ve ekibi gerçekten de çok iyi çalışıyor. Bende Gaziemir Kent Konseyi Başkanı olarak Kızılay Gönüllüsü olduğum için çok mutluyum. Yürütme Kurulu’nda da beraber olduğumuz Davut başkanımla ve tüm konsey üyelerimizle birlikte Gaziemir’de güzel işler gerçekleştireceğiz” dedi.

Günnur Berber’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Türk Kızılay Gaziemir Şubesi Başkanı Davut Dinçel “Günnur Başkanım genç ve aktif birisi olarak Gaziemir’deki yardımlaşma faaliyetlerine ayrı bir dinamizm katacak. Gaziemir Kent Konseyi ve Türk Kızılay Gaziemir Şubesi olarak koordineli çalışacağız” dedi.

Türkiye’deki kurulu 600 Türk Kızılay Şubesi arasından geçtiğimiz yıl Adana’dan sonra en iyi ikinci kuruluş olan Türk Kızılay Gaziemir Şubesi bu yılda bu başarısını sürdürmek için gözle görülür bir çabanın içinde. Günnur Berber’in Kent Konseyi Başkanlığı’nda ilk kez Yürütme Kurulu’na giren Türk Kızılay Gaziemir Şubesi bu yönüyle de İzmir’deki kent konseyleri yürütme kurulu üyeleri arasında da bir ilki oluşturuyor.  

 

    

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin