İYİ PARTİLİ DERVİŞOĞLU’NDAN GAZİEMİR MESAİSİ
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

İYİ PARTİLİ DERVİŞOĞLU’NDAN GAZİEMİR MESAİSİ

Facebook'ta paylaş
06/09/2021 , 23:51:27

İyi Parti TBMM Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu bir dizi toplantı için Gaziemir’deydi.

Sabah ilk olarak Gaziemir’deki Sivil Toplum Kuruluşları ile bir araya gelen Dervişoğlu daha sonra ilçe binasında basın toplantısı düzenledi. Gündeme ilişkin açıklamalar yapan Dervişoğlu daha sonra esnafları dolaştı. Gaziemir mesaisinin sonun ilçe meydanında yapan Dervişoğlu burada da Gaziemirli vatandaşlarla bir araya geldi.

Dervişoğlu’nun ziyareti boyunca kendisine İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, İlçe Başkanı Sedat Dağ, il ve ilçe yöneticileri ile kadın ve gençlik kolları başkan ve yöneticileri eşlik etti.

İyi Parti Gaziemir İlçe Binası’nda basın toplantısı düzenleyen İyi Parti TBMM Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu kendisine sivil toplum kuruluşları ve muhtarlardan gelen istek ve şikayetleri dile getirdi. Gaziemir’in ara sokaklarında kurum ve kuruluşlar tarafından yapılan kazı çalışmaları sonrası yollarda gerekli asfalt yaması yapılmadığı şikayetlerinin dile getirildiğini belirten Dervişoğlu ilçenin en büyük sorunlarından birinin trafik sorunu olduğunun da ifade edildiğini sözlerine ekledi. Sorunların çözümü için yerel yönetici ve kurumları gerekli hassasiyeti göstermesi gerektiğini altını çizdi.

Ülke gündemine de değinen İyi Parti TBMM Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu seçimin vatandaşlar tarafından da dillendirildiğini ifade etti. Millet İttifakı’nın adayını kim olduğu konusunda yapılan spekülasyonlara da değinen Dervişoğlu “Bizim adayımızın kim olduğunu en çok merak edenlerin başında da İktidar partileri Ak Parti ve MHP geliyor. Haklılar, çünkü Türkiye Cumhuriyeti’nin 13’ncü Cumhurbaşkanı Millet İttifakı’nın belirleyeceği aday olacak. Genel başkanımız bu n-konuda net bir açıklamada bulundu. Genel başkanımızın dediği gibi, eğer çok merak ediyorlarsa, hemen seçim kararını versinler biz de adayımızın kim olduğunu hemen açıklarız” dedi.

Adalet bakanı Abdülhamit Gül’ün anayasa değişikliği için yaptığı açıklamalara da değinen İyi Parti TBMM Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu “Şu an bizim önümüze gelen bir taslak yok. Onların getireceği anayasa değişikliği olsa olsa Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin eksikliğini giderme adına yapılan değişiklikler olur” dedi. “Ak Parti’den, partinizin öngördüğü parlamenter sisteme dönüş yönünde anayasa değişikliği teklifi gelmesi durumunda partinizin görüşü ne olur” şeklinde soruya ise Dervişoğlu şöyle yanıt verdi; “Biz onlardan böyle bir değişikliğin geleceğine ihtimal vermiyoruz. Ancak derlerse ki biz Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin yanlış olduğunu gördük, bu yetkiler bir cumhurbaşkanı için çok fazla ve parlamenter sisteme dönmek istiyoruz o zaman şeffaf bir şekilde konuyu kamuoyunun gözü önünde tartışmak için elbette işbirliği de yaparız.”    

 

   

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
19/04/2024 , 16:14:04
SİYASET
19/04/2024 , 15:30:12
GAZİEMİR
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin