GAZİEMİR KONSEYİ’NDEN KAYMAKAM ÜÇER’E NEZAKET ZİYARETİ
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
GAZİEMİR

GAZİEMİR KONSEYİ’NDEN KAYMAKAM ÜÇER’E NEZAKET ZİYARETİ

Facebook'ta paylaş
21/09/2021 , 21:10:03

Gaziemir Kent Konseyi, Gaziemir Kaymakamı Dr. Ahmet Süheyl Üçer’i makamında ziyaret etti. Gaziemir Kaymakamı Dr.Ahmet Süheyl Üçer, son genel kurulda seçimleri büyük farkla kazanan ve 2021-2024 döneminde görev yapacak olan Gaziemir Kent Konseyi Başkanı Günnur Berber’i başarısından dolayı tebrik etti. Kaymakam Üçer aynı genel kurulda Günnur Berber’in anahtar listesinden Yürütme Kurulu’na seçilen dernek temsilcilerini de tebrik etti. Gaziemir Kent Konseyi’nin kendisine kanunla yüklenen sorumlulukları yerine getireceğinden emin olduğunu ifade ederek “Son genel kurulda elde ettiğiniz başarıda, ilçemizdeki sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarının sizlere olan güveninin bir göstergesidir” şeklinde konuştu.

Gaziemir Kent Konseyi Başkanı Günnur Berber’de ziyaret esnasında kendisine destek veren vermeyen herkese teşekkür etti. Berber “Amacımız katılımcılık ilkesiyle Gaziemir için birlikte hareket etmek. Bu süreçte başta sizler ve sivil toplum kuruluşlarımız olmak üzere her kesim ve kesimin desteğiyle Gaziemir için projeler üretmek için gönüllü olarak çalışacağız” dedi. Başkan Berber seçimlerin hemen ardından gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında da Kaymakam Üçer’e bilgi verdi. Gaziemir Kent Konseyi olarak ilçedeki siyasi partileri ve dernekleri ziyaret etmeye başladıklarını söyledi. Gaziemir Belediye Başkanı’ndan da bütçe görüşmeleri öncesinde randevu talebinde bulunduklarını ifade eden Gaziemir Kent Konseyi Başkanı Günnur Berber “Sayın belediye başkanımızın özel kalemine randevu talebimizi bizzat ilettim. Programlarına göre en kısa sürede bizlere randevu verecekleri ifade edildi. Gaziemir için her makamla işbirliği için diyalog halinde olacağız” dedi.

Gaziemir Kaymakamlığı ziyaretine Gaziemir Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri Erkan Çoban, Aydın Tülü, Davut Dinçel, Kadın Meclisi Başkanı Naime Beken ve Basın Halkla İlişkiler Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Türker Küpcük’te eşlik etti.

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
19/04/2024 , 16:14:04
SİYASET
19/04/2024 , 15:30:12
GAZİEMİR
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin