TUNCAY ÖZKAN'DAN İZMİR BOSNA SANCAK DERNEĞİ’NE ZİYARET
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
KÜLTÜR ve SANAT

TUNCAY ÖZKAN'DAN İZMİR BOSNA SANCAK DERNEĞİ’NE ZİYARET

Facebook'ta paylaş
19/10/2021 , 14:21:42

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan İzmir Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret etti. Kadın kolları Tuncay Özkan'a Boşnak böreği ikram etti. Ziyarete CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’ın yanı sıra; CHP Bornova İlçe Başkanı Ertürk Çapın, CHP Bornova Kadın Kolları Başkanı Duygu Bölük, Bornova Belediye Meclis Üyesi Ramadan Güler ve Gültepe Makedonya Göçmenleri Dernek başkanı ve Konak Belediye Meclis Üyesi Birol Özkardeşler katıldı.  Ziyarette, İzmir Bosna Sancak Dernek Başkanı Abdullah Gül, yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kollarıyla dernek üyeleri de hazır bulundu.

Ziyarette, belediyelerin İzmir Bosna Sancak Derneği ile kültürel faaliyetlerde bulunması, çalıştay yapılması ve CHP'nin Balkan kökenlilere daha çok kucak açması gerektiği gibi konular masaya yatırıldı.  Ziyarette söz alanların büyük bölümü temsil ve  istihdam konularında yok sayıldıklarını ifade ettiler.

Dernek Başkanı Abdullah Gül yaptığı konuşmada, “Tabi ki derneğimizi ziyaret etmeniz memnuniyet verici. Bizler dernek olarak, kültürümüzü yaşatmaya çalışırken ana yönetim, kadın  ve gençlik kolları olarak Balkan coğrafyasına da dernek olarak seslerine kulak veriyoruz. Dernek üyelerimizle beraber ihtiyaçlarına çare bulmaya çalışıyoruz. Sancak bölgesi Novipazar şehir hastanesine diyaliz yatakları bağışladık, Bosna Hersek şehirlerinden Zenitsa da bulunan şehir hastanesinin çocuk diyaliz bölümünün mefruşatlarını yeniledik. Şu anda İstanbul'dan Novipazar şehir hastanesinin ihtiyacı olan malzemeleri göndereceğiz. Bosna Hersek'te, Sırbistan'da, Karadağ' da yaşayan hemşerilerimiz de dernek olarak elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu çalışmalarda bizlere destek olan dernek üyelerimize, kadın  ve gençlik kollarımıza teşekkür ederiz. Son olarak şunları söylemek istiyorum, Boşnakların ve Balkan camiasının büyük bölüme CHP’ye oy vermesine rağmen temsil ve istihdam konusunda bizlerin ihmal edildiğini düşünüyoruz” dedi.

 Tuncay Özkan da camiaya yabancı olmadığını vurgulayarak şöyle konuştu:

“Eşim de sizlerden birisi. Kültürünüzün ve adetlerinizin yabancısı değilim. Bizleri derneğinizde ağırladığınız için teşekkür ediyorum. Ziyaretimizin amacı partimizle ve belediyelerimizle ilişkilerimizi daha güçlü tutabilmektir. İhtiyaçlarınınız konusunda görüşlerinizi almak, bizlerin sizlere hizmetimizde bir eksikliğimiz var mı, varsa gördüğünüz sorunlar nelerdir? Temsilde eksiklik olduğuna inanıyor musunuz. Sorunlarınızı dinlemek ve bunlara çözüm üretmek istiyoruz. Sizlerle büyük gönül birlikteliğimiz var. Sizler evladı fatihansınız çektiğiniz çileler biliniyor. Bizler aydınlık Türkiye'ye yolunda yürürken sizlerle birlikte yürümek istiyoruz. Eğer sorunlar varsa birlikte çözmek istiyoruz.”

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
25/03/2024 , 12:37:57
SİYASET
25/03/2024 , 12:27:09
SİYASET
25/03/2024 , 11:44:19
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin