İZMİRDE YÜREKLER DURU BEBEK İÇİN ATTI
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SPOR

İZMİRDE YÜREKLER DURU BEBEK İÇİN ATTI

Facebook'ta paylaş
15/11/2021 , 09:21:09

İzmir Göztepe Gürsel Aksel Stadı bugün İzmirli SMA hastası Duru Meriç bebek için muhteşem bir organizasyona sahne oldu. Eski ünlü ve milli futbolcular, teknik adamlar, siyasiler ve bürokratların forma giydiği Şöhretler Karması, Amerikalı Şarkıcı Della Miles ve Türk sanatçıların mini konserlerinin ardından sahaya çıktı.  “Biz Birlikte Biriz” mesajı verdiler.

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi (TMVFL) Federasyonunun sosyal sorumluluk projesi olarak organize edilen etkinlikte TMVFL Milli Karması ile Şöhretler Karması dostluk maçı yaptı. Şöhretler Karması’nda Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Göztepe Başkan Vekili Talat Papatya, Sportif Menajeri İlhan Şahin, İzmir İtfaiye Daire Başkanı İsmail Derse ve eski futbolcular Hayrettin Demirbaş, Altay Dağdelen, Aykut Canik, Orhan Üstündağ, Sinan Aydın, Necat Vural, Tekin Toklucu, İlhan Şahin, Volkan Töre, Kerem Baykal, Yusuf Tepekule, Ali Azgın  gibi isimler yer aldı. Şöhretler Karması’nın kaptanlığını Hamza Dağ, TMVFL Milli Karması’nın kaptanlığını Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz yaptı.  Maçı Müjdat Kırkaya, İlker Çelik, Uğur Bayram hakem triosu yönetti. TMVFL Milli Karma’nın Teknik Direktörlüğünü Şerafettin Camcı üstlenirken rakip Şöhretler takımının teknik sorumluluğunu Camcı’nın eski öğrencisi Mustafa Orcan yaptı. 

Della Miles’in başlama vuruşunu yaptığı karşılaşma 4-4 berebere sonuçlandı.

Sahada birlik beraberlik içinde Duru bebeğin sağlığına kavuşması için bulunduklarını belirten Şöhretler takımının oyuncuları şunları söylediler; 

MORAL  MOTİVASYON ORGANİZASYONU

Ege Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Necdet Budak;” Bugün Göztepe Stadı’nda Türkiye Masterler Federasyonu’nun Duru kızımızın SMA hastalığı ile ilgili bir organizasyonundayız. Burada olmaktan mutluyuz. Her anlamda Duru kızımızın yanındayız. Elimizden ne geliyorsa maddi manevi vekillerimizle, buradaki eski futbolcularla Göztepe Stadı’nda bir moral motivasyon organizasyonu yapıyoruz. Tekrar geçmiş olsun diyorum. Allah şifa versin” dedi.

ALLAH BÖYLE SIKINTILARLA İNSANLARI TEST ETMESİN DİLİYORUM

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Hamza Dağ; “Türkiye Masterler Veteranlar Federasyonunun Duru evladımız için düzenlemiş olduğu bu organizasyondayız. Bizde böyle bir organizasyonda bulunmaktan dolayı büyük bir manevi haz duyuyoruz.   Hem sporun birlik beraberliği kardeşliği, vücut sağlığını arttırmasını bir nevi yansıtmış oluyoruz. Bir yandan da böyle güzel bir hayır işinde bizlerde öncü olmuş oluyoruz. Duru evladımıza Allah sağlık sıhhat versin. Ailesine bu hastalığı döneminde önce sabır versin. O sabırla birlikte İnşallah, rabbim sağlığına kavuştursun diye dua ediyoruz. Bizde karınca kararınca bir tarafından bir faydamız olabilirse büyük bir mutluluk duymuş oluruz. Allah böyle sıkıntılarla insanları test etmesin diliyorum. Bir yandan da bir an evvel sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum”  dedi.

DÜN GECE HİÇ UYUYAMADIM

Göztepe Spor Kulübü Başkan Vekili Talat Papatya;” Bugün çok anlamlı bir projede TMVF ile Göztepe Spor Kulübümüzün işbirliğinde bir araya gelmiş bulunuyoruz. Öncelikle hem bu organizasyonda emeği geçenlere, hemde katılımcılara, seyircilere, gelenlere çok teşekkür ediyorum. Anlamlı olmasının öznesi olan Duru kızımız SMA Tip 1 tipi hastası bir kızımız. Daha öncede bir çok kampanyalarla ve sosyal sorumluluklarla ilgili yaptığımız çalışmalar sonucu gerekli olan rakamın yüzde yetmişbeşine kadar olanı tamamlandı. Ümit ediyor ve inanıyorum ki bu günkü bu güzel organizasyonlada Duru kızımızın tedavisi için gerekli olan meblayı toplayacağız ve onu hep birlikte buradan tedavisini olmak üzere hastaneye uğurlayacağız. En büyük dileğim bu. Ben bizim için çok değerli olan bu stada her gelişimde çok heyecanlanırım ama dün gece hiç uyumadım. Hakikaten çok heyecanlandım. Birincisi bu kutsal zemine futbolcu olarak çıkmak, ikinciside Duru kızımın tedavisi için gerekeni toplamak heyecanıyla uyumadım. Hayırlısı olsun diyorum” dedi.

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
15/04/2024 , 11:27:01
AKTÜEL
15/04/2024 , 11:21:27
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin