Şehit Furkan Yavaş Anadolu Lisesi Fotoğraf Kulübü’nden Karma Fotoğraf Sergisi!
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
KÜLTÜR ve SANAT

Şehit Furkan Yavaş Anadolu Lisesi Fotoğraf Kulübü’nden Karma Fotoğraf Sergisi!

Facebook'ta paylaş
19/04/2022 , 09:54:56

Gaziemir Şehit Furkan Yavaş Anadolu Lisesi Fotoğraf Kulübü öğrencileri ilk sergilerini Optimum AVM fuaye alanında açtı.

Gaziemir Kaymakamı Dr.Ahmet Süheyl Üçer tarafından açılan Karma Sergi’nin onur konukları okula adını veren Şehit Furkan Yavaş’ın ailesiydi. Zeynep, Süleyman Yavaş oğulların gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerle anılmasından mutlu olduklarını dile getirdi. Kaymakam Üçer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse ile birlikte, öğrencilerin Karma Fotoğraf Sergisi’ni gezen Yavaş Ailesi oğulları Şehit Furkan Yavaş’ın tablosunu incelerken duygulu anlar yaşadı. Sergi açılışına katılan İzmir Seydiköy Mübadele Muhacirleri Derneği Kadın Kolu Başkanı Günnur Berber emeği geçen öğrenci ve öğretmenleri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

 

Şehit Furkan Yavaş Anadolu Lisesi’nde ilk kez  Fotoğraf Kulübü kurulmasını sağlayan öğretmen Meliha Aydoğdu ilk sergilerini açmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Aydoğdu “Okulumuza şehit oğullarının adı verilen Yavaş Ailesinin en büyük arzusu Furkan Yavaş’ın her zaman en güzel şekilde anılması ve yaşatılmasıydı. Bizde bu amaçla yola çıktık. Öğrencilerimizin özgüvenlerinin geliştirilmesi ve farkındalık yaratmak istedik. Onları farklı konularda fotoğraflar çekmeleri için yönlendirdik. Ortaya güzel bir Karma Fotoğraf Sergisi çıktı. Bizlerde çok mutlu olduk” dedi.   

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin