Körfezde Mavi Bayraklı Plajda Denize Giren İlk Belediye Başkanı: Mustafa İnce
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
YAŞAM / MAGAZİN

Körfezde Mavi Bayraklı Plajda Denize Giren İlk Belediye Başkanı: Mustafa İnce

Facebook'ta paylaş
27/06/2022 , 11:28:04

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, 2020 yılında ‘Mavi Bayrak’ alan Güzelbahçe Siteler Plajı’nda vatandaşlarla birlikte denize girdi.

Türkiye Çevre Eğitim Vakfı, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Güzelbahçe Belediyesi’nin 2020 yılında ilk Mavi Bayraklı Plajı kazandırmasından sonra üçüncü kez Güzelbahçe Siteler Halk Plajı’na Mavi Bayrak çekilmesinin gururu yaşandı. Bayrak törenine Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Siteler Mahallesi Muhtarı Gürcan Gürler, belediye meclis üyeleri, CHP Güzelbahçe ilçe yöneticileri ve vatandaşların katıldı. Mavi Bayraklı plajın Güzelbahçe için bir marka değeri kazandırdığını söyleyen Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, ‘‘Burada yıllardır denize giriliyor. Fakat uzun zamandır yaptığımız çalışmalar, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer’in de katkılarıyla, plaj donatıları ve kurumların analiz ve gerekli incelemeleriyle burada denize girilebileceğini Mavi Bayrak’la tescilledik. Bu yıl da ilgili makamların gerekli kontrolleri yapmasıyla tekrar mavi bayrağımızı göndere çekme gururunu ve mutluluğunu yaşadık. Bunu sürdürülebilir olması bizim için çok değerli. Mavi Bayraklı plaja sahip olmak zor ama onu kaybetmek çok kolay. O yüzden buranın mavi bayrağını indirmemek için biz yerel yöneticiler ve halkımız aynı kararlılık ve özenle bunu korumalıyız. Biz özeliz! Özel olmamızın temel sebebi de körfezin ilk ve tek mavi bayraklı plajına sahip olmamız. Güzelbahçe’de tüm İzmir halkı gönül rahatlığıyla denize girebilir. Mavi Bayrak plaj hizmetlerinden yararlanabilir. Can kurtaran ekibimiz burada hazır bulunmakta. Halkımızın hem denizden hem de keyifli vakit geçirmeleri için Belediyemiz ait Güzbel Plaj Cafe’miz uygun fiyatlarla halkımıza yaz boyunca hizmet verecek’’ diye konuştu.

Körfezde yüzen ilk belediye başkanı oldu

Konuşmaların ardından mayosunu giyen Başkan Mustafa İnce, vatandaşlarla birlikte denize girerek körfezde yüzen ilk belediye başkanı oldu. Geçtiğimiz yıl Güzelbahçe açıklarında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer tüplü dalış yapmış, temiz denizlerde yaşayan tüplü boru kurdu başta olmak üzere, anemon, karagöz ve sarpa sürüsü, taş mercan gibi pek çok canlıyı görme olanağı bulmuştu. Körfezin ilk ve tek mavi bayraklı plajında denize giren Mustafa İnce, vatandaşları gönül rahatlığıyla denize girmeye davet etti “Güzelbahçe Siteler Mavi Bayraklı plajı tüm İzmirlileri bekliyor. Körfezin ilk ve tek mavi bayraklı plajında gönül rahatlığıyla denize girebilirsiniz” diye konuştu.

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
19/03/2024 , 10:20:25
SİYASET
18/03/2024 , 11:13:17
SİYASET
17/03/2024 , 11:10:47
SİYASET
16/03/2024 , 18:21:50
SİYASET
16/03/2024 , 10:21:00
GAZİEMİR
16/03/2024 , 09:30:00
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin