MHP'li vekil Kalyoncu'dan Gaziemir'de bir dizi ziyaret
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

MHP'li vekil Kalyoncu'dan Gaziemir'de bir dizi ziyaret

Facebook'ta paylaş
23/07/2022 , 13:14:05

MHP İzmir Milletvekili Prof. Hasan Kalyoncu bir dizi ziyaret için geldiği Gaziemir'de çeşitli temaslarda bulundu. Kalyoncu'ya temasları boyunca MHP İlçe Başkanı Köksal Koç, Büyükşehir ve Gaziemir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Selahattin Şahin, belediye meclis üyesi Aydın Kemahlı, ilçe başkan yardımcıları eşlik etti. İlk olarak ilçedeki muhtarlar ile kahvaltıda buluşan MHP'li vekil onlar tarafından dillendirilen belediye çalışmaları hakkında şikayetleri dinledi, sorunları not alarak ilgili yerlerle görüşeceğini bildirdi. Muhtarlar ile toplantıya İzmir İl Başkanı Veysel Şahin'de iştirak etti. İzmir'de yaşanan koku sıkıntısına belediyenin halen çözüm bulamadığını söyleyen Kalyoncu, kentin su ihtiyacının karşılandığı Tahtalı Barajı yanındaki Değirmendere'de kanalizasyon alt yapısının tamamlanmamış olduğunu iddia ederek eleştirdi.

Gaziemir'in kentsel dönüşüm bölgesi olan Aktepe ve Emrez mahallelerini de ziyaret eden Kalyoncu bölgedeki vatandaşları ve muhtarları dinledi. Okul ve sağlık ocağı ile ilgili yaşanan sıkıntıları dinleyen MHP'li vekil sorunun çözümü için yetkililerle temasa geçti.

Şehit Asker Şehit Polis Aileleri Derneği’ne ziyarette bulunan Kalyoncu, ardından Gaziemir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'ne geçerek burada kooperatif başkanı Metin Taşkın ile bir süre görüştü. Esnaf Odası başkanı Süleyman Beyen, İzmir Seydiköy Mübadele Muhacirleri Derneği Başkanı Hilmi Öztop ile de temas kuran MHP İzmir Milletvekili Prif Hasan Kalyoncu meydan esnaflarını ziyaret etti, meydan kahvelerde oturan vatandaşlar ile bir süre sohbet etti. 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin