Birlik ve Beraberlik içinde Bayram Mesajları
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
AKTÜEL

Birlik ve Beraberlik içinde Bayram Mesajları

Facebook'ta paylaş
Gaziemir Kaymakamı Dönmez, Belediye Başkanı Şenol başta olmak üzere ilçedeki siyasiler ve esnaf temsilcileri yayınladıkları mesajlarla herkesin bayramını kutladılar…
04/07/2018 , 14:12:55

 

KAYMAKAM DÖNMEZ “BAYRAMLAR ÖZEL VE KUTSAL GÜNLERDİR”

Gaziemir Kaymakamı Yaşar Dönmez yaklaşan Kurban Bayramı ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Kaymakam Dönmez mesajında şöyle dedi;

“Bizleri birbirine yaklaştıran, yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı Mübarek Kurban Bayramına bir kez daha kavuşmanın büyük mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Bayramlar; toplumun manevi bir zenginliği olup, birlik ve beraberliği perçinleyen, insani vasıfları ön olana çıkaran, dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularının en yükseğe çıktığı çok özel ve kutsal günlerdir.

Bayramlarda; dargınlık ve kırgınlıkları unutturarak, dayanışma ve yardımlaşmayı arttırarak kardeşlik duygularımızı güçlendirmeli, bayramlarımızı günün anlam ve önemine uygun olarak kutlamalıyız.

Unutmamalıyız ki sevinçler ve mutluluklar paylaştıkça artar, üzüntüler ve acılarda paylaşıldıkça azalır. Toplumumuzda önemli bir yeri olan bu mübarek günlerin bizlere hatırlattığı en önemli unsur; kavga, öfke ve nefret gibi duyguların bir kenara bırakılarak, paylaşım, hoşgörü, kardeşlik ve sevgi gibi duyguların yaşanabilmesine vesile olmasıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Gaziemirli hemşerilerim olmak üzere tüm vatandaşlarımızın mübarek Kurban Bayramını Kutlar, insanlık âlemine huzur ve barış getirmesini, hayırlara vesile olmasını diler, saygı ve sevgiler sunarım.”

 

BAŞKAN ŞENOL 30 AĞUSTOS VE KURBAN BAYRAMI İÇİN MESAJ YAYINLADI

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Kurban Bayramı mesajında Mustafa Kemal Atatürk, Şehit ve Gazileri andı.

Başkan Şenol mesajında şöyle dedi;

30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da kurtuluşun destanını yazarak bayramlarımızı yaşamamızı sağlayan başta Gaz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, şehit ve gazilerimiz minnetle anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramınızı ve Kurban Bayramınızı kutluyorum. Her anınızın bayram tadında olması dileğiyle mutlu bayramlar.”  

 

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI HÜSEYİN UZUN BAYRAM MESAJI YAYINLADI

Ak Parti Gaziemir İlçe Başkanı Hüseyin Uzun yayınladığı mesajında Kurban Bayramı’nın hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

İlçe Başkanı Uzun mesajında şöyle dedi;

“Mübarek Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımla kutluyor; başta ülkemiz olmak üzere, tüm İslam alemi ve insanlık için hayırlara vesile olmasını Allah'tan niyaz ediyorum.

Kurban, cömertliktir, dayanışmadır, yoksulların sevindirilmesidir. En önemlisi de kurban, kardeşliğe ve dayanışmaya yakınlaşmadır.

Mübarek Kurban bayramının işte bu anlayışın, bu atmosferin pekişmesine ve güçlenmesine, safların sıklaşmasına, gönüllerin bütünleşmesine vesile olmasını Allah'tan temenni ediyorum.

Başta Gaziemirli hemşerilerim olmak üzere tüm milletimizin, mübarek kurban bayramını en kalbi duygularımla bir kez daha kutluyor, bu güzel günlerin coşkusunu ailenizle, sevdiklerinizle birlikte doyasıya yaşamanız temennisiyle; hayırlı bayramlar diliyorum...

ESNAF LİDERLERİ DE BAYRAM MESAJI YAYINLADI…

Gaziemir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Süleyman Beyen ve Gaziemir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Taşkın yayınladıkları bayram mesajlarında tüm Gaziemirlilerin Kurban Bayramı’nı kutladılar. Birlik ve beraberliğe vurgu yaptılar. Esnaf Odası Başkanvekili Adem Balkaya’da yayınladığı bayram mesajında aynı duygu ve düşüncelerini kamuoyu ile paylaştı.

 

 

 

 

 

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
15/04/2024 , 11:27:01
AKTÜEL
15/04/2024 , 11:21:27
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin