SEYDİKÖYLÜLER DERNEĞİ TİYATRO TOPLULUĞU’NDAN MEYDAN ÇIKARTMASI
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
KÜLTÜR ve SANAT

SEYDİKÖYLÜLER DERNEĞİ TİYATRO TOPLULUĞU’NDAN MEYDAN ÇIKARTMASI

Facebook'ta paylaş
22/09/2022 , 13:52:08

Gerçekleştirdiği kültürel, sanatsal etkinliklerle İzmir’de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları arasında öne çıkan derneklerden biri olmayı başaran Seydiköylüler Derneği gerçekleştirdiği bir etkinlikle daha adını gündeme taşıdı. Seydiköylüler Derneği sezonun son sanatsal etkinliğini Gaziemir meydanında yaptı. Braaaa Seydiköy Kabaresi bu kez açık havada sahne aldı. Gaziemirlilerin yoğun ilgi gösterdiği oyun sonrası oyuncular ayakta alkışlandı. Denek Başkanı Hakan Süvari oyuncular başta olmak üzere emeği geçen herkese ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

 

Gaziemir meydanı meydan olalı ilk kez açık hava tiyatrosuna sahne oldu. Gerçekleştirdiği kültürel ve sanatsal etkinliklerle ilçenin sosyal hareketliliğine ve renkliliğine katkı sunan Seydiköylüler Derneği bir kez daha öncü rol oynadı.

Bünyesinde oluşturduğu Türk Halk Müziği Korosu ve Tiyatro Topluluğu ile Gaziemir’in sanatsal gelişiminde öncü rolü oynayan Seydiköylüler Derneği bu yönüyle İzmir’de öne çıkan sivil toplum kuruluşları arasına da girmeyi başardı.

2022 sezon programında ikisi halk müziği konseri olmak üzere 5 ayrı etkinlikle Gaziemirlilerin karşısına çıkan Seydiköylüler Derneği sanatseverlerden de tam not aldı.

Sezonun son etkinliğinde bir kez daha sahneye çıkan Seydiköylüler Derneği Tiyatro Topluluğu, 7’den 77’ye meydanı dolduran 600’ün üzerinde Gaziemirli tarafından ayakta alkışlandı.

Dernek Başkanı Hakan Süvari oyun öncesi ve sonrasında yaptığı konuşmada Seydiköylüler Derneği olarak Türk Halk Müziği Korosu ve Tiyatro Topluluğu ile gurur duyduklarını ifade etti. Başkan Süvari Her türlü zorluğun üstesinden hep birlikte gelindiğini ifade ederek “Amacımız çok sevdiğimiz Gaziemir’imize güzellikler katabilmek. Bunu da başardığımız için çok mutluyum.Başta oyuncularımız olmak üzere emeği geçen herkese, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne, Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

Büyükşehir Belediyesi olarak İzmir’i tarımsız, sanatsız bırakmadıklarını ifade eden İzmir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Müdürü Özkan Ataklı “Sizlere İzmir Büyükşehir Belediye başkanımız sayın Tunç Soyer’in selamlarını getirdim. Tiyatro aynı zamanda bir kültürel aktarım. Bugün bunun güzel bir örneğini izledik. Bu akşam sahne alan ve emek veren herkesi kutluyorum” dedi.

Braaaa Seydiköy Kabaresi’ni aralarında CHP’nin önceki dönem İzmir milletvekillerinden Musa Çam, CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan, İyi Parti Gaziemir İlçe Başkanı Sedat Dağ, İzmir Büyükşehir Belediye Encümeni İlhan Özköse, belediye meclis üyeleri, CHP’nin eski ilçe başkanlarından Yüksel Demirsoy ve çok sayıda siyasi de izledi.

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
27/04/2024 , 10:36:53
SİYASET
26/04/2024 , 10:14:08
AKTÜEL
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin