CHP İLÇE İLE CHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANI ARASINDA BU KEZ DE KAHVALTI GERGİNLİĞİ
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

CHP İLÇE İLE CHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANI ARASINDA BU KEZ DE KAHVALTI GERGİNLİĞİ

Facebook'ta paylaş
01/10/2022 , 13:35:50

CHP İlçe’nin düzenlediği STK kahvaltısına CHP’li belediye başkanının katılmaması dikkat çekti

CHP Gaziemir İlçe Başkanlığı tarafından ilçedeki dernek başkanlarının katıldığı kahvaltı düzenlendi. Kahvaltıya CHP ilçe başkanı ve il yöneticisi katıldığı halde, Gaziemir’in CHP’li belediye başkanı katılmadı. Başkan Halil Arda yardımcılarıyla birlikte Gaziemir meydanındaki kahvede birlikte kahvaltı yapmayı tercih etti.

CHP Gaziemir İlçe Yönetimi ile Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’nın belediye başkanı olarak seçildiği 2019’dan beri yıldızı bağdaşmadığı kamuoyu tarafından biliniyor. İlçe kongresi başta olmak üzere bir çok kere kamuoyu önünde de başlayan tartışma süreci zaman zaman il ve genel merkez yönetiminin devreye girmesiyle etkisini azaltsa da arzu edilen uyum sürecinin geliştirilemediği anlaşılıyor. İlçe ile belediye başkanı arasında yaşanan uyumsuzluğun son örneği de ilçedeki sivil toplum kuruluşları ile yapılan kahvaltıda yaşandı.

CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan’ın daveti ile CHP İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Ergül’ün de katıldığı STK kahvaltısında çok sayıda dernek başkanı ve yöneticisi bir araya gelirken gözler Gaziemir’in CHP’li belediye başkanı Halil Arda’yı aradı. Başkan Arda ise aynı günün sabahı Gaziemir meydanındaki kahvelerden birinin önünde beraberindeki başkan yardımcılarıyla birlikte kahvaltı yapıyordu. Başkan Arda başlattığı mahalle gezilerinde Atıf Bey mahallesi programı öncesi meydanda yardımcılarıyla buluşmuştu. İşin ilginç yanı ise CHP İlçe’nin düzenlediği kahvaltı programının gerçekleştiği mekanda aynı mahallede bulunmasıydı. Başkan Arda’nın Atıf Bey mahalle programı sırasında aynı yerde mahalledeki STK kahvaltısına kısa bir süreliğine de olsa uğraması beklense de bu gerçekleşmedi.

CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan STK kahvaltısında partisinden seçilmiş belediye başkanın katılmamasını nezaketsizlik olarak değerlendirdiği ve bu sitemini de dernek başkanlarına ifade ettiği bildirildi.

Öte yandan TEMAD Gaziemir Şube Başkanı Osman Selçuk’un kahvaltıda yaptığı konuşmada Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’dan memnuniyetini dile getirdiği ifade edilirken diğer konuşmacıların ise belediyeden beklentilerini dile getirmek yerine kendi alanlarında yürüttükleri dernek çalışmalarını anlatan konuşmalar yapmayı tercih ettikleri bildirildi.     

Burhan
03/10/2022 , 20:33:23
Başkanın arksındayız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
27/04/2024 , 10:36:53
SİYASET
26/04/2024 , 10:14:08
AKTÜEL
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin