GAZİEMİRLİLER DEPREMZEDELER İÇİN SEFERBER
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
DEPREM

GAZİEMİRLİLER DEPREMZEDELER İÇİN SEFERBER

Facebook'ta paylaş
07/02/2023 , 12:31:26

Kahramanmaraş’ta meydana ve beraberinde 10 ilde etkili olana 7,8 ve 7,6 iki ayrı farklı deprem bölgede büyük yıkıma neden oldu. Binlerce vatandaş hayatını kaybederken binlercesi depremde yaralandı. Binlerce insan da deprem enkazı altında kurtarılmayı bekliyor. Deprem nedeniyle can güvenliği için başta doğalgaz olmak üzere söz konusu deprem bölgelerinde elektrik ve sular kesik. Depremden kurtulan vatandaşların büyük bir bölümünün binalara giremiyor. Bir yandan kar ve yağmur kışın tüm etkisi depremzedelerin yaşamını olumsuz yönde etkiliyor. Türkiye’nin tüm şehirlerinde depremzedelere yardım için tüm dayanışmaları ortaya koyuyor.

İzmir’de İzmir Valiliği ve İzmir Büyükşehir Belediyesi gerçekleştirilen yardım kampanyalarında toplanan yardımları deprem bölgesinde kurulan lojistik merkezine ulaştırıyor.

Depremzedeler için düzenlenen yardım seferberliğine Gaziemirlilerde yoğun ilgi gösteriyor. Gaziemir Kaymakamlığı’nın deprem bölgesine ulaştırılmak üzere giyim, Battaniye-Yorgan, bebek bezi, bebek maması, çadır, kuru gıda,elektrikli soba, ısıtıcısı, fener ve temizlik malzemeleri  yardım talebine Gaziemirliler yoğun ilgi gösterdi. Toplanan yardımlar zaman kaybettirilmeksizin AFAD İzmir Lojistik Merkezi’ne ulaştırılıyor.

Gaziemir Belediyesi’de depremzedeler için yardım malzemesi toplama kampanyası düzenledi. İzmir Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak yürütülen yardım kampanya kapsamında Gaziemirlilerden gelen yardımlar Esbaş Kapalı Spor Salonu’nda toplanıyor. Toplanan yardımlar İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin lojistik merkezi aracılığı ile deprem bölgesindeki lojistik merkezine teslim ediliyor.

Sivil toplum kuruluşları aracılığı ile toplanan yardımlarda depremzedelere ulaştırılmak üzere AFAD lojistik merkezlerine ulaştırılıyor.   

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
27/04/2024 , 10:36:53
SİYASET
26/04/2024 , 10:14:08
AKTÜEL
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin