Karşıyaka’nın Gaziemirli bayan futbolcusu
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler

Karşıyaka’nın Gaziemirli bayan futbolcusu

Facebook'ta paylaş
Adı Eylem Güneş, Karşıyaka Bayan Futbol Takımı’na alt yapıdan girdi. Sezon hazırlıklarını takımla sürdüren Eylem bununla da yetinmiyor ve bireysel çalışmasını Gaziemir sahasında yapıyor…
12/09/2017 , 19:41:19

 

Karşıyaka İzmir’in birçok yönüyle öncü kentlerinden biri… Bu yönünü gösteren çok sayıda örnekleri var!

Sportif alanda bir örneği de ilçenin sahip olduğu Bayan Futbol Takımı…

Karşıyaka Besem Bayan Futbol Takımı alanında güvenilir casino siteleri rakipleriyle mücadele ederken İzmirli genç kızlara da güzel bir örnek oluşturuyor.

Gaziemir’de birçok spor kulübü olmasına karşın bayanlardan oluşan bir kulüp örneği henüz bulunuyor. Son yıllarda yatırımları, sosyal yaşamdaki hareketliği ve sportif alanda gençlere sağlanan imkânlarla göze çarpan Gaziemir Bayanlardan oluşan spor kulübü eksikliğini umarız gelecek zaman diliminde giderecektir…

Gaziemir’de bayanlar futbol takımı yok diye bayan futbolcuda mı yok? Elbette var. İşte bunlardan biri de çıtı-pıtı genç kızmız Eylem Güneş.

Uzun yıllardır futbola gönül veren ve topun peşinden koşturan Eylem Güneş alt yapısında ter attığı Karşıyaka Besem Spor’un A takımına girmeyi başardı. Ekim ayında başlayacak ligde mücadele edecek olan Karşıyaka Besem çalışmalarını sürdürüyor. Eylem Güneş’te hem takımıyla antrenmanlara çıkarken uygun zamanlarında da soluğu gece demeden gündüz demeden Gaziemir Şehir Stadı’nda alıyor.

Gaziemir Gençlik Spor ile Gaziemir FK arasında yapılan hazırlık karşılaşmasını da izleyen bayan futbolcu adeta kendini sahaya atmak için zor tutuyordu!

Eylem Güneş topla çalışmaları sırasında da arkadaşlarından da yararlanıyor…     

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
23/04/2024 , 13:32:29
GAZİEMİR
21/04/2024 , 16:19:04
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin