AK PARTİ GAZİEMİR’DE ERDEM KILIÇ DÖNEMİ
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

AK PARTİ GAZİEMİR’DE ERDEM KILIÇ DÖNEMİ

Facebook'ta paylaş
02/04/2023 , 10:55:59

AK Parti Gaziemir İlçe Başkanlığı görevine atanan Erdem Kılıç'ın yeni yönetim kurulu genel merkez tarafından onaylandı.

 

Ak Parti Gaziemir İlçe Başkanı Erdem Kılıç yaptığı açıklamada; “Ak Parti ilçe teşkilatında son 3 yıldır yoğun bir şekilde sahada çalışmaktayım. Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle beni bu göreve layık gören partime teşekkürü bir borç bilirken, üzerime almış olduğum bu kıymetli sorumluluğun hakkını verebilmeyi yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Bu kutlu yolculukta oluşturduğumuz yönetim kurulumuz ve aynı zamanda yol arkadaşlarımızla birlikte omuz omuza partimize ve aziz milletimize hizmet etmek için heyacan ve görev aşkıyla hazır olduğumuzu bildirmekten gurur duyuyorum. Öncelikli hedefimiz olarak dünyanın beklediği 14 Mayıs 2023 seçimlerinde teşkilat mensuplarımızın tüm birimleri ile birlikte genel merkezimizin seçim programı doğrultusunda çalışıp AK Partimizi Türkiye'de olduğu gibi İzmir'de de birinci parti konumuna getirmektir. Yeni yönetim kurulumuz sahip olduğu vizyon ve heyecan ile belirlemiş olduğumuz hedeflere kararlılıkla ilerleyecektir. Yeni yönetim kurulumuzun öncelikle Gaziemir'imize, İzmir'imize ve Türkiye'mize hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi doğru adımlarla yola devam diyerek hak bildiğimiz yoldan şaşmayacağımız. Rabbim yar ve yardımcımız olsun" dedi.

 

Ak Parti Gaziemir İlçe Yönetimi şu isimlerden oluştu;

Mehmet Gereme, Erhan Cantürk, Hüseyin Aslan, Orhan Hacıoğlu, Senka Albayrak, Didem Baysal, Sezer Sarı, Serkan Umuç, Ünal İdacı, Kübra Kocagül, Niyazi Güner,Tamer İntepe, Fatime Terzioğlu Aykaş, Şenay Ulutürk, Musa Tınaztepe, Öney Koray Şengür, Deniz Demircan, Sebahattin Gündoğdu, Ali Rıza Türkmen, Sakıp Bayram, Erdoğan Çakır, Mehmet Nuri Çelik, Aziz Kerem Güler, Sinem Özdemir, Nuri Taş, Mehmet Gencer, Turgay Şentürk, Murat Kurt, Ömer Kuray.

 

Yedek Yönetim Kurulu Üyeleri; Nedim Tüfekçi, Abdullah Çetinaslan, Hasan Bölükbaşı, Adnan Karakuyulu, Mehmet Baloğlu, Osman Bulduk, Şükrü Gül, Asrı Emre Köseler, Murat Başar, Saadet Tezer, Uluç Erçin, Büşra Öz, Onur Ata, İlayda Demet Nergiz, İlbey Keskein.

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
26/04/2024 , 10:14:08
AKTÜEL
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
23/04/2024 , 13:32:29
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin