Merve Çarkcı İle Zeki Kapı yaşamlarını birleştirdi.
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
YAŞAM / MAGAZİN

Merve Çarkcı İle Zeki Kapı yaşamlarını birleştirdi.

Facebook'ta paylaş
27/07/2023 , 13:35:46

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meslek Fabrikası Müdürü Zeki Kapı gönlünü kaptırdığı İzmir Büyükşehir Belediyesi psikologlarından Merve Çakıcı ile dünya evine girdi.

 

Gaziemir’in efsane spor kulüplerinden Gaziemir Spor’da uzun yıllar futbol oynayan, jübilesini yaptıktan sonra spor camiasında teknik sorumlu, spor direktörlüğü ve yönetici olarak emek veren ‘Kaptan’ Enver Kapı ile kurdukları ‘Siz Yalnız Değilsiniz’ sosyal medya örgütlenmesi ile gerek İzmir gerekse Türkiye’nin bir çok yöresinde gönüllü sosyal dayanışma ve yardım faaliyetleri yürüten Mine Kapı’nın oğlu olan Zeki Kapı’nın mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşadı.

 

Ordu’nun Perşembe ilçesinin eski belediye başkanlarından İlhami Selami Çarkçı ile Aynur Çarkcı’nın kızı olan Merve için biri memleketinde diğeri İzmir’de olmak üzere iki ayrı düğün töreni düzenlendi.

 

İzmir’de düzenlenen düğün töreni sırasında davetlileri dünürler birlikte karşıladı. Aynur Çarkcı, İlhami Selami Çarkcı çifti, Mine Kapı, Enver Kapı çifti davetlilere birlikte hoş geldiniz dedi.

 

Birbirine kavuşmuş olmanın heyecanını yaşayan Merve Çarkçı, Zeki Kapı çifti davetlileri selamladıktan sonra dans pistinde davetlilerle bol bol dans etti.

 

Genç çiftin Gaziemir Bizim Bahçe’de yapılan düğününe aralarında İzmir Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere ilçe belediyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve spor camiasından kişilerin yer aldığı çok sayıda davetli katıldı.

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
27/04/2024 , 10:36:53
SİYASET
26/04/2024 , 10:14:08
AKTÜEL
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin