D-MARIN, YUNANİSTAN DENİZ ORTAMLARINI KORUMA DERNEĞİ’NİN GÜVENLİK ELÇİSİ İLAN EDİLDİ
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
ÇEVRE

D-MARIN, YUNANİSTAN DENİZ ORTAMLARINI KORUMA DERNEĞİ’NİN GÜVENLİK ELÇİSİ İLAN EDİLDİ

Facebook'ta paylaş
05/08/2023 , 14:35:13

Atina, Yunanistan, 04/08/2023 – Premium marina seçkisi D-Marin, gurur verici bir başarıya imza atarak, Yunanistan Deniz Ortamlarını Koruma Derneğinin (HELMEPA) güvenlik elçisi ilan edildi.

 Böylece D-Marin, ilgili güvenlik yönetmeliklerine ve talimatlarına sıkı sıkıya bağlı kalma, diğer paydaşları da aynı tutumu benimsemeye teşvik etme ve yerel topluluklarda ve daha geniş kitlelerde deniz güvenliği kültürünü geliştirme konularındaki süregelen taahhüdünün bir parçası oldu.

D-Marin’in taahhüdü, denize değer veren ve saygı duyan, ayrıca Yunanistan’da ve Akdeniz’in tamamında deniz güvenliğinin artırılması mesajını yaymak isteyen herkes için geçerli olma niteliği taşıyor. 

Güvenlik elçisi unvanının alınması, geçen ay Yunanistan’ın ‘Deniz Kazalarının ve Boğulma Vakalarının Önlenmesine Yönelik Ulusal Gününde’, HELMEPA ve ortakları ENAK ve MEPP ile Zea Marina’da düzenlenen bir etkinlikle kutlandı. 

D-Marin Sağlık, Güvenlik ve Çevre Sorumlusu Areti Priovolou, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Deniz güvenliği, güçlü ÇSY stratejimiz ve Sağlık ve Güvenlik politikamızla uyumlu güvenli bir çalışma ortamı ve eğlence tesisleri sunma taahhüdümüzün önemli bir parçası. HELMEPA elçisi olarak Yunanistan’a olan bağlılığımızın kapsamını genişletmekten memnuniyet duyuyoruz.”

HELMEPA Strateji ve Geliştirme başkanı Constantinos Triantafillou’dan güvenlik elçisi sertifikasını alan Zea Marina Müdür Yardımcısı Konstantina Leontsini ise “Eğitim ve elçilik unvanını almak için gerçekleştirdiğimiz yoğun çalışmaları kutladığımız harika bir etkinlik oldu. HELMEPA’dan büyük bir memnuniyet duyarak aldığımız sertifikayı marinamızda gururla sergiliyoruz. Herkesi Zea Marina ve geniş çevresinde güvenlik konusu üzerinde düşünmeye teşvik etmeyi sürdüreceğiz” dedi.

D-Marin, 20 marinasının tamamında güvenlik yönetmeliği eğitimini daha da geliştirerek güvenlik yönetmelikleri ve talimatlarına bağlılığın öneminin marina ağının tamamınca benimsenmesini hedefliyor. 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
26/04/2024 , 10:14:08
AKTÜEL
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
23/04/2024 , 13:32:29
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin