GERENKÖY’DE TARIMIN BEREKETİ: KAVUN HASAT ŞENLİĞİ
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
EKONOMİ

GERENKÖY’DE TARIMIN BEREKETİ: KAVUN HASAT ŞENLİĞİ

Facebook'ta paylaş
15/08/2023 , 10:15:29

Foça Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü tarafından Gerenköy’de düzenlenen Kavun Hasat Şenliği sevinç yaşattı.

Çiftçi emeklerinin ve Gerenköy’ün bereketli topraklarının bir kez daha gözler önüne serildiği bu özel etkinliğe, İzmir İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Özen'in yanı sıra Foça Kaymakamı Mehmet Türköz, Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Foça Tarım ve Orman İlçe Müdürü Harun Tercanlıoğlu ve Foça Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Şenol Çeliker ve Foça İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hakan Arıkan da katıldı.

Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, şenliğin düzenlenmesinde emeği geçen Foça Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü’ne teşekkür etti. Gerenköy’lü çiftçilere hayırlı bir hasat dönemi dileyen Başkan Fatih Gürbüz, ‘‘Gerenköy'de gerçekleştirilen bu anlamlı etkinlik, ilçemizin tarımsal potansiyelini vurgulamak ve çiftçilerimizin emeklerine değer vermek adına önem taşıyor. Hasadın bereketli geçmesi ve çiftçilerimizin emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alması en büyük dileğim. İlçemizin topraklarından yetişen her ürün, bizim için bir gurur kaynağıdır. Çiftçilerimizin alın teri ve emeği, ilçemizin zenginliklerine zenginlik katar. Bu güzel şenlik dolayısıyla bir araya geldiğimiz çiftçilerimizi ve onların çalışmalarını yürekten kutluyor, gelecek hasat sezonlarının da aynı bereketle geçmesini temenni ediyorum’’dedi.

Tarladaki ürünlerin toplanmasıyla başlayan Kavun Hasat Şenliği, köy meydanındaki kahvaltı programıyla devam etti.

Protokol üyeleri, 14 Ağustos Pazartesi günü gerçekleşen Gerenköy Kavun Hasat Şenliği’nde çiftçilerin isteklerini ve ilçe tarımı hakkındaki önerilerini de dinleyip, yanlarında olduklarını bir kez daha vurguladı.

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
27/04/2024 , 10:36:53
SİYASET
26/04/2024 , 10:14:08
AKTÜEL
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin