Balkanlardan Ata’ya tam destek…
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
AKTÜEL

Balkanlardan Ata’ya tam destek…

Facebook'ta paylaş
18/08/2023 , 12:11:14

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB)’nde yapılan olağanüstü genel kurulun ardından göreve seçilen Yalçın Ata’ya Balkan federasyonlarından tam destek geldi.

İESOB Başkanı Yalçın Ata’ya tebrik ziyaretinde bulunan Türkiye Bosna Hersek Federasyonu, Balkan Rumeli Dernekleri Federasyonu, Makedonya Federasyonu ile  Giritliler Federasyonu ve ayrıca  kurumların dernek  Başkanları, yeni dönem için başarı dileklerini ilettiler.

Aralarında Cemil Şeboy, Ömür Şanlı gibi kentin tanınmış isimlerinin de yer aldığı dernek yöneticileri, Başkan Ata'ya Balkan ülkelerine özgü hazırlanan börek çeşitlerinden de ikram ettiler.

Göçmen derneklerinin ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu dile getiren İESOB Başkanı Yalçın Ata, yeni dönemde esnafın ekmeğini büyütmek için özveriyle çalışacaklarını söyledi.

Toplumun her kesimi ile barışık olacaklarını ve işbirliği olanaklarını geliştireceklerini kaydeden Ata, ‘Bu ziyaretten büyük keyif aldık ve memnuniyet duyduk. Biz herkes ile uyumlu çalışmaya hazırız. Esnaf sanatkarlar sınırlı sermaye yapıları nedeniyle ekonomik krizlerden olumsuz yönde etkilenen kesimlerin başında geliyor. Üyelerimizin beklentilerini ve yaşadıkları sıkıntılarını çözmek için çaba sarf edecek, sorunların çözümü için çalışmalarımızın takipçisi olacağız. Yeni bir soluk ve heyecanla kolları sıvadık. İzmir esnaf teşkilatının gücünü arkamızda hissediyoruz. Ankara’daki üst kuruluşlarımızın desteği ile de pek çok sorunumuzu kısa sürede çözüme ulaştıracağımıza inanıyoruz. ’ dedi.

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
27/04/2024 , 10:36:53
SİYASET
26/04/2024 , 10:14:08
AKTÜEL
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin