Gaziemir Kaymakamı Üçer ilçede ‘iz’ bıraktı!
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
GAZİEMİR

Gaziemir Kaymakamı Üçer ilçede ‘iz’ bıraktı!

Facebook'ta paylaş
26/08/2023 , 10:09:16

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzaladığı kararname ile İstanbul’a Vali Yardımcısı olarak atanan Gaziemir Kaymakamı Dr. Ahmet Süheyl Üçer görev süresinde hayata geçirilen Hükümet Konağı projesi ile ilçede ‘iz’ bıraktı.

 

4 Eylül 2019 tarihinde ilçeye kaymakam olarak atanan Dr. Ahmet Süheyl Üçer görev yaptığı 4 yıl içerisinde başarılı hizmetlere imza attı, öncülük etti. İzmir depremi sonrasında Gaziemir’de hasar gören (eski) Kaymakamlık Binası, okulların yeniden yapımı ve güçlendirilmesi konusunda mesai harcayan Üçer adeta bir şantiye şefi gibi çalıştı.

 

Üçer’in ilçede gerçekleştirdiği en önemli çalışmaların başında şüphesiz ki Gaziemir’in ilk Hükümet Konağı projesini yapımı oldu. 1992 yılında ilçe haline gelen Gaziemir’in kamusal hizmetlerin fiziki bütünsellik yerine getirilmesi ne yazık ki uzun zaman aldı. İlk kurulduğunda Gaziemir Karakol’unun üzerinde kaymakamlık binasında yürütülmeye çalışılan kamusal hizmetler daha sonra Semt Polikliniği hizmetleri verilmesi için ayrılan binada devam etti. Dönemin Gaziemir Kaymakamı Şerafettin Tuğ tarafından imar planında hükümet konağı olarak ayrılmış bulunan arazinin kamulaştırma çalışmaları başlatılarak sonuçlandırıldı. Tuğ’un yerine atanan Gaziemir Kaymakamı Yaşar Dönmez döneminde hükümetin yatırım programına giren Gaziemir Hükümet Konağı projesi izleyen yıllarda ekonomik tasarruf önlemlerine takıldı. 2019 yılında Dönmez’in yerine atanan Gaziemir Kaymakamı Dr. Ahmet Süheyl Üçer döneminde yeniden yatırım programına giren Gaziemir Hükümet Konağı projesi daha sonraki dönemde dönemin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun onayı sonrasında TOKİ üzerinden yapım ihalesi gerçekleştirildi. 2023’ün Temmuz ayı itibariyle yapımı tamamlanan Gaziemir Hükümet Konağı hiçbir tören yapılmaksızın hizmet sunmaya başladı. Daha önce fiziki yetersizlikler nedeniyle Alsancak merkeze taşınan Gaziemir Tapu Dairesi, Hükümet Konağı’nın hizmete girmesi ile birlikte Ağustos ayı itibariyle aynı binada hizmet vermeye başladı.

 

Gaziemirliler ilçede çok büyük ihtiyacı hissedilen kamusal hizmetlerin bir bütünlük içerisinde Hükümet Konağı’nda yeniden bir arada olmasından hayli memnun. Emeği geçen başta, Kaymakam Dr.Ahmet Süheyl Üçer olmak üzere herkese teşekkür eden Gaziemirliler “Hükümet Konağı gelişen ilçemize çok yakıştı. İstanbul’a vali yardımcısı olarak atanan sayın Ahmet Süheyl Üçer’e yeni görevinde de başarılar dileriz” diyerek duygularını dile getirdiler.

 

         

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
27/04/2024 , 10:36:53
SİYASET
26/04/2024 , 10:14:08
AKTÜEL
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin