MHP İL VEYSEL ŞAHİN İLE DEVAM
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

MHP İL VEYSEL ŞAHİN İLE DEVAM

Facebook'ta paylaş
18/09/2023 , 13:50:40

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Olağan Büyük Kongre takvimi sürecinden İzmir İl Kongresi’ni de gerçekleştirdi. 17 Eylül 2023 Pazar günü Balçova Termal Tesisleri Kardelen Salonu’nda yapılan il kongresine 600 il delegesi katıldı. Kongrenin divan başkanlığını MHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Prof.Dr. Semih Yalçın yaptı. Divan kurulu üyeliği görevlerini de İzmir Milletvekili ve Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanoğlu,  Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Burak Pehlivan ve Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar üstlendi.

Kongrenin açılışında konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Prof.Dr. Semih Yalçın “MHP’nin siyasetteki varlığı da bu ruh ve şuurun ete ve kemiğe bürünme halinden başka bir şey değil. Partimiz atalarımızın istikametinde kilometre taşına dönüşmüştür. MHP milli değerleri yaşatıp gelecek kuşaklara aktarma sorumluluğu hissediyor. MHP, geleceğin varlık teminatıdır” dedi.

Yaklaşan yerel seçim hazırlıklarına da değinen Yalçın şu sözleri söyledi;

“MHP, 14. Olağan Büyük Kurultaya hazırlık olmak üzere Türkiye’deki ilçe ve il kongreleri yaparken gelecek yıl Mart ayıdan yapılacak olan yerel seçimlere hazırlanıyor. Partimiz her seçim döneminde olduğu gibi erkenden yol almaktadır. Partimizin seçim hazırlıkları Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla başlatıldı. Genel Başkanımızın verdiği talimatlara değinmek isterim. Yerel seçimlere hazırlanırken öncelikli hedefimiz merkezi yönetim ile yerel yönetimler arasında uyum sağlanmasıdır. Kongreler sürerken teşkilatlarımız olarak ‘2024’e doğru diyar diyar Anadolu’ temasıyla çalışmalara hız vereceğiz. İstikrar ve hizmet için uyumlu yönetimle umutlu geleceğe ulaşacağız. Merkezden yerele umuda doğru yol alacağız. Partimizin Türkiye Yüzyılı hedeflerini de gerçekleştirmeye devam edeceğiz. MHP olarak başta CHP ve İYİ Parti olmak üzere geride kalan cumhurbaşkanlığı seçimi ve genel seçimlerde hezimete uğrayan muhalefetin içine düştüğü siyasi çalkantıları ilgiyle takip etmeye devam ediyoruz. Milletten aldıkları ders karşısında vurgun yemiş balık gibi istikametlerini ve konumlarını kaybeden muhalefet partilerinin yerel seçimlerde de millete kendilerini beğendirmek için çevirdikleri yeni dümenleri izliyoruz. Muhalefet partileri birbirlerine düşmüşler gibi seçimler yaklaştıkça sağanak yağmura yakalanmış koyunlar misali birbirlerine sokulmak zorunda kalacaklarını biliyoruz. MHP olarak Cumhur ittifakının ilke ve programları doğrultusunda yolumuzda ilerlemekteyiz. Partimiz kurulduğu tarihten bu yana siyasette ısrar ettiği tutarlılık ve sorumluluk bilincinden bugüne kadar taviz vermemiştir. Bugün ve bundan sonra da verdiğimiz sözlerin arkasında duracağız. Millete efendilik taslayanlara inat milletimizin hizmetinde olacağız. Milli iradeyi küçümseyenlere yeni demokrasi ve sandık dersi vermek için çabalayacağız. MHP’nin yerel seçimlerde büyük bir başarıyla sandıktan çıkacağına eminiz. Bütün teşkilatlarımız uyum içerisinde çalışmaktadır.”

Yapılan konuşmaların ardından seçimlere geçildi. 600 delegenin katıldığı oylamada Veysel Şahin’in il başkanı olduğu tek liste yarıştı. Yapılan oylamada 13 oy geçersiz sayılırken 587 oy alan Veysel Şahin ve listesinde yer alan isimler il yönetimini ve büyük kongre delegasyonunu belirledi. MHP Gaziemir İlçe Başkanı Köksal Koç’ta seçilen üst kurul delegesi seçildi.

  

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
27/04/2024 , 10:36:53
SİYASET
26/04/2024 , 10:14:08
AKTÜEL
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin