SP Gaziemir İlçe Kongresi’nde konuşan Genel Başkan Yardımcısı Sezen: Küresel yapının yeni ayağı ‘Tek dünya, tek aile’
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

SP Gaziemir İlçe Kongresi’nde konuşan Genel Başkan Yardımcısı Sezen: Küresel yapının yeni ayağı ‘Tek dünya, tek aile’

Facebook'ta paylaş
26/09/2023 , 13:24:12

-        

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Av. Alev Sezen, “Bizim bir davamız var. Biz ne diyoruz? Önce ahlak ve maneviyat diyoruz. Adil düzen diyoruz. Adil paylaşım diyoruz. Şahsiyetli dış politika diyoruz. Bizim prensiplerimiz var. İnancımız yolunda bu prensiplerle mücadele veriyoruz.” dedi.  

İzmir’de partisinin Gaziemir İlçe Kongresi’nde konuşan Sezen, Hindistan’da yapılan G-20 Zirvesi’ne dikkat çekerek, “Sloganları ne? Tek dünya, tek aile, tek gelecek. Küresel bir yapının ayağı. En son BM Genel Kurulu’nda Cumhurbaşkanımız bir konuşma yaptı.  ‘Coğrafyasıyla ve demografisiyle dünyadaki tüm kökenlerin ve inançların, kültürlerin temsil yeteneğine sahip bir küresel yönetim mimarisi inşa etmeliyiz.’ dedi. Artık bizim Cumhurbaşkanımız bütün coğrafyaların, inançların, dinlerin, hepsinin yönetiminin küresel bir güçte olmasını söylüyor. Küresel bir güç şu anda imar ediliyor. Bunun talepkârlarından biri de Cumhurbaşkanımız.” ifadelerini kullandı.

“Dünya devleti kurmak istiyorlar”

İklim Değişikliği Kanunu’nun gündemde olduğunu hatırlatan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Alev Sezen, “Dedik ya dünya devleti kurmak istiyorlar. Çevreye duyarlıyız, iklimle ilgili düzenlemeler yapılabilir ama buradaki düzenlemeler yanlış düzenlemelerse tabi ki karşı çıkacağız. 27 sayfalık iklim düzenlemesinde 21. sayfasından itibaren vergiler, harçlar, izinler başlıyor. Karbon vergisi diyor, cezalar yer alıyor. Bunlar devletlere bir şey yüklemiyor. Devlete yükümlülük yok. Tüm yükümlülükler bireye verilmiş. Buna dikkat etmemiz lazım.” diye konuştu.

“Milletimiz bu doktoru terk etmeden şifa bulamaz”

Kongrede bir konuşma yapan Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Erduran ise, şunları dile getirdi: “İşçiyi konuşalım, memuru konuşalım, emekliyi konuşalım, çiftçiyi konuşalım, 81 milyon vatandaşın ortak derdini konuşalım. Konuşalım da, biz ne kadar aynı dertleri dile getiriyor olursak olalım, dertler her seferinde adeta zirve yapıyor. Ülkeyi yöneten insanlar gökten zembille inmiyor. Sandığa gidiyoruz ve tercihlerimizi yapıyoruz. Bu neye benziyor? Düşünün ki bir hasta, hastalığı senelerce iyi olmuyor. Senelerce hep aynı doktora gidiyor, aynı doktora gittiği gibi aynı doktorun yıllarca verdiği aynı ilaçları kullanıyor, burada bir sıkıntı var bunu görmek lazım. Bazı alışkanlıklardan kurtulmak lazım. 20 yıl boyunca hep aynı doktora gidiyorsa, ne yazık ki hep aynı doktorun aynı reçetesini kullanıyorsa, şifa bulamıyorsa, hastalık gerilemediği gibi daha da ileri gidiyorsa, yapılması gereken tek şey var. Acilen o doktoru terk etmek lazım. Gerçek doktor nerede, gerçek doktor Milli Görüş teşkilatlarında, Saadet Partisi kadrolarındadır.”

Kongrede tek listeyle ilçe başkanı seçilen Kemal Öge, Ömer Çağlar’dan görevi devraldı. Gaziemir Belediyesi Nikâh Salonu'nda gerçekleşen kongreye siyasi partilerin yöneticileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile partililer katıldı.

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
27/04/2024 , 10:36:53
SİYASET
26/04/2024 , 10:14:08
AKTÜEL
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin