AK PARTİ’DE TAYYİP ERDOĞAN OYBİRLİĞİ İLE GENEL BAŞKAN
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

AK PARTİ’DE TAYYİP ERDOĞAN OYBİRLİĞİ İLE GENEL BAŞKAN

Facebook'ta paylaş
08/10/2023 , 11:44:03

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) 4.Olağanüstü Kongresi Ankara’da gerçekleşti. Genel Başkan, Merkez Karar Yönetim Kurulu (MYKK), Yüksek Disiplin Kurulu ve diğer kurullarının seçimle belirlendiği Ak Parti olağanüstü kongresinde ‘Tek Aday’, ‘Tek Liste’ yarıştı. Seçimlerde 1399 geçerli oy kullanan delegenin tamamını alan Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir kez daha Ak Parti Genel Başkanı seçildi. Partinin en yüksek karar organı olan 75 kişilik MKYK’nın yüzde 65’i değişti. Önceki MKYK’dan sadece 25 isim yeniden seçildi. Yeniden seçilenlerin arasında Ak Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ’da yer aldı. 2019 yerel seçimlerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Denizli Milletvekili ve ekonomi eski bakanlarından Nihat Zeybekçi yeni MKYK’da yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi’nde yaptığı konuşmada, “Cumhurla Cumhuriyet’in arasındaki duvarları yıktığımız gibi, Cumhuriyeti gerçek demokrasiyle kucaklaştıracak sivil, özgürlükçü ve kuşatıcı bir anayasayı inşallah ülkemize kazandıracağız” dedi.

Hakka ve millete hizmet sevdasına, Türkiye sevdasına gönül veren herkesin bedeniyle olmasa bile kalbiyle, ruhuyla, aşkıyla, sevdasıyla bu salonda olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi: "Bu sevda, hayatımızın gayesi olan davamızı yüceltme sevdasıdır. Bu sevda, Türkiye Yüzyılı'nı inşa etme sevdasıdır. Bu sevda, Türkiye binyılına yürüyüş sevdasıdır. Bu sevda, şehitleri ve gazileriyle ecdadın emanetine sahip çıkma sevdasıdır. Bu sevda, yok sayıldıkça daha çok var olanların sevdasıdır. Bu sevda, kutsalları, ülkesi ve milleti için gözünü kırpmadan canını ortaya koyanların sevdasıdır. Bu sevda, ak saçlı ninelerimizin, ak sakallı dedelerimizin, gözleri umutla parlayan kadınlarımızın, erkeklerimizin, gençlerimizin sevdasıdır. Bu sevda, daha doğmamış bebeklerin, gelecek kuşakların sevdasıdır. Bu sevda, her gün yeni bir umutla uyanan mazlumların, mağdurların sevdasıdır. Bu sevda, her seçimde sandıklardan partimizi birinci çıkaran ana kadememizin, kadın kollarımızın, gençlik kollarımızın, mahalle ve sandık temsilcilerimizin, velhasıl teşkilatımızın tüm mensuplarının, AK Parti'ye gönül veren herkesin, AK Parti ailesinin tüm üyelerinin sevdasıdır. Bu sevda, ülkemizin, milletimizin ve devletimizin beka mücadelesinin adı olan Cumhur İttifakı'nın sevdasıdır."

  

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
27/04/2024 , 10:36:53
SİYASET
26/04/2024 , 10:14:08
AKTÜEL
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin