HAKAN SÜVARİ’DEN TORUNLU, BAKLAVALI ADAYLIK AÇIKLAMASI
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

HAKAN SÜVARİ’DEN TORUNLU, BAKLAVALI ADAYLIK AÇIKLAMASI

Facebook'ta paylaş
27/11/2023 , 19:56:29

     31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerde belediye başkan adaylığı için siyasi partilerde başvurular devam ediyor.

     İzmir’in Gaziemir İlçesi’nde de siyasi partilerde belediye başkan aday adayı olmak isteyenlerin başvuruları sürüyor.

     Seydiköylüler Derneği Başkanı ve Gaziemirli iş insanı Hakan Süvari’de CHP’in Gaziemir Belediye Başkan Adayı olmak için başvurusunu yaptı.

     CHP Gaziemir’de ilk aday adaylığı başvurusunu kabul eden İlçe Başkanı Kasım Özkan, Hakan Süvari’ye başarı dileklerini iletti. Hakan Süvari’nin adaylık açıklaması için CHP Gaziemir İlçe Başkanlığı Toplantı salonunu dolduran partililer başarı dileklerini ve desteklerini alkışlarla ifade ettiler.

     CHP Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Süvari’nin ilçe binasındaki açıklamasına gelen onlarca kişi arasında olanı biteni şaşkın bakışlar arasında takip eden bir kişi daha vardı. Hakan Süvari’nin minik torunu Adalina dedesini açıklamasını annesi ve babasıyla birlikte takip etti.

     2019 seçim sürecinde de aday adayı olduğunu hatırlatan CHP Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Süvari bu seçimde partisinin adayı olmak istediğini söyledi. Aday gösterilmesi ve Gaziemirlilerin teveccühü ile belediye başkanı seçilmesi halinde parti örgütü ve ilçe yönetimi ile çok iyi bir süreç yaşayacaklarını ifade eden Hakan Süvari “Sizlere çok uyumlu bir belediye başkanlığı dönemi sözü veriyorum” dedi.  

     Yapılan aday adaylığı açıklaması sonrası partililerin başarı dileklerini kabul eden CHP Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Süvari ve eşi Berrin Süvari toplantıya katılanlara baklava ikram etti.

     CHP Gaziemir İlçe Başkanlığı’ndaki programın ardından Gaziemir Meydanına geçen Hakan Süvari ve beraberindekiler kahveleri ve esnafları dolaşarak ilk seçim çalışmasını gerçekleştirdiler.

       

HAKAN SUVARİ KİMDİR?

 

     1967 tarihinde Gaziemir (dünyaya geldigi dönemdeki adı ile Seydiköy'de) doğdu.

     Babası Vefat Suvari ve merhum annesi Seyla hanımın üç çocuğundan biridir. Dedesi Ahmet Suvari 1924 Nüfus Mübadelesi sırasında doğduğu topraklar olan Yunanistan'nın Kavala şehrinin Korcu Köyü'nden Türkiye'ye (Seydiköy'e) göç eden ilk mübadillerdendir. Aynı şekilde Anne dedesi Mehmet Kerelti'dr Raca Köyü'nden gelen mübadildir.

     Küçük yaşta iş yaşamına atılan Hakan Suvari askerlik görevinin ardından 1991 yılında Berrin Yapıcı ile evlendi. Biri kız biri erkek olmak üzere 2 çocuk babasıdır. Kızı Beril'den bir torun sahibidir.

 

     İlkokul çağından itibaren yaz dönemlerini çırak ve sonrasında kalfa olarak devam ede Hakan Suvari daha sonra 1992 yılında kendisi tarafından işleyeceği alüminyum, demir doğrama atölyesi açtı. Gerçekleştirdiği projelerle kendi alanında hızla ilerleyen Hakan Suvari Üçgen Metal Alüminyum Ltd.Şti adı altında şirketleşti. Halen bu şirketin sahipliği ve genel müdürlüğünü üstlenen Hakan Suvari kendi bünyesinde 'B Mimarlık' adı altında projes bölümü oluşturdu. Maltepe Üniversitesi Mimarlık Fakültesi mezunu olan kızı Beril Bacakoglu ile proje taahhüt işleri ile uğraşan Hakan Suvari sosyal yaşamında da oldukça aktif bir kişi.

 

     Bir yandan Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Yerel Yönetimler Bölümü'ne devam eden Hakan Suvari 2010 yılında Gaziemir'de kurulan Seydiköylüler Derneği Başkanı olarak görev yapıyor.

 

     Seydiköy'ün geçmiş yaşam kültürünü bugünkü nesillerle taşıma misyonunu üstlenen Seydiköylüler Derneği düzenlediği kültürel ve sanatsal etkinlikler ile de Gaziemir'in sosyal yaşamın gelişmesine önemli katkı sağlıyor.

 

     Hakan Suvari dernek faaliyetleri​nin yanı sıra bir dönem ilçenin spotif faaliyetlerinin gelişiminede katkı sağladı. 2014 yılında kurulan Gaziemir Gençlik Spor takımında 4 dönem kulüp başkanlığı görevini üstlenen Hakan Suvari ve yönetimi 2015-2016 sezonunda takımlarının şampiyon olmasında önemi bir paya sahiptir.

 

     Aktif siyasi yaşamıni CHP çatısı altında uzun sürdüren Hakan Suvari 2019 yerel seçim sürecinde partisinin aday adayları arasında yer aldı.

 

     31 Mart 2024 yerel seçimlerinde partisinin Gaziemir Belediye Başkan Adaylığı için yola çıkan Hakan Suvari "Gaziemir'de Değişim ve Fark Yaratmak" sloganıyla ilçenin gelişim vizyonuna katkı vermeyi hedefliyor.

 

       

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
26/04/2024 , 10:14:08
AKTÜEL
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
23/04/2024 , 13:32:29
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin