CHP GAZİEMİR KONGREYE DOĞRU
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

CHP GAZİEMİR KONGREYE DOĞRU

Facebook'ta paylaş
Gaziemir’in yerel iktidar partisi CHP’de kongre öncesi delege seçimleri gerçekleşiyor.
28/09/2017 , 10:40:16

Gaziemir İlçe Olağan Kongresi takvimi gereğince parti üye listesine kayıtlı toplam 3 bin 800 üye sandık başına giderek mahalle delegeleri ve önseçim delegelerini belirleyecek.

Gaziemir’in 16 Mahallesi’nde görev yapacak 375 delege üyelerin yapacağı seçimle belli olacak. Bunun yanı sıra parti içerisinde yapılacak önseçimler aday tesbitinde bulunacak 719 ön seçim delegeside yapılacak seçimlerle belirlenecek.

CHP’li üyeler, ilçe başkanlığınca belirlenen 9 ayrı noktada kurulacak 16 sandıkta oylarını kullanacak.

İLÇE BAŞKAN TEKİN: EMEK VERENLER VE YENİLERİ KAPSAYAN BİR DELEGASYON ÇIKARACAĞIZ

CHP İlçe Başkanı Umut Tekin kongre süreci ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede Gaziemir olarak İzmir’e örnek bir çalışma içerisinde olacaklarını söyledi.

Delege seçimleri öncesinde örgüt temsilcileri ve belediye meclis üyeleriyle bir araya gelen İlçe Başkanı Umut Tekin  “Kongre süreçleri daha henüz başlamadığı altı ay öncesi ifade ettiğimiz, delege yapısı ilke ve yöntemlerinin ne derece doğru olduğu bugün gelinen süreçte daha net anlaşılmıştır. Mahallesindeki sandıkta üyeleri ile meclis üyesinin seçim yarışına girmeleri çok doğru değil. Delegeler ve ön seçim delegeleri partiye bugüne kadar emek vermiş, vermeye devam eden, aktif üyeler değerlendirilmesi halinde sağlıklı bir yapı ortaya çıkmış olur”dedi.

İlçe yönetimi olarak ortaya koydukları ilkelerin tabanda da destek gördüğünü ifade eden Tekin şöyle devam etti “Bizim önerimiz emek vermiş insanlar, aktif üyelerimiz ve yeni üyelerimizden önerilen isimlerden bir havuz oluşturulmasıydı. Bu önerimize sıcak bakıldı. Oluşan bu havuzdaki isimlerden oluşacak listeleri üyelerimizin onayına ve desteğine sunacağız.” 

Gaziemirli
23/11/2017 , 11:56:25
HEDEF 2019
Türkiye'nin hedefi 2019 ya demokrasi ya tek adam rejimi, Türk Halkı buna karar verecektir. CHP bu seçimi kazanmak istiyorsa Demokrasiyi destekleyen Türk Halkının yanında yer almalıdır. Bunun içinde dört duvar arasında değil; sokakta,caddede, pazarda, çarşıda spor merkezlerinde evlerinde birlikte olarak beraber çalışmalılardır. Bunun içinde İl veİlçe başkanlıklarının çok iyiseçim yapmaları ve seçim çalışma planlarını yapmaları lazımdır. Belediye başkanların daha çok halkın içinde, yanında olmalıdırlar. İNŞALLAH TÜRKİYE VE GAZİEMİR İÇİN HAYIRLI OLUR.
Varol ZENGİNOBUZ
28/09/2017 , 23:03:54
dostça
Bu partide çalışmak isteyenler, bu partiyi idare etmek isteyenler, partinin içine girmeli, bu insanlarla aynı şartlar içinde yaşamalı ki ne yapmak gerekeceğini ciddi olarak hissedebilsinler. Siyasal kavgaların çoğu sonuçsuzdur. Ama toplumsal çalışmalar her zaman verimlidir. Parti işlerinde, ulus işlerinde, gerçek işlerde duyguya, hatıra, kardeşliğe ve dostluğa bakılmaz. İçimizde partiyi ve halkı çok seven, aklına, anlayışına, vicdanına en çok güvendiğiniz insanları seçiniz. Ancak o sayede partili sizin isteklerinizi yapmaya, layık olduğunuz bolluğu, rahatlığı sağlama gücüne sahip olacaktır. Bahçesinde çiçek yetiştiren insan, bu çiçekten bir şey bekler mi? Adam yetiştiren insan da, çiçek yetiştirendeki hislerle hareket etmelidir. Ancak bu tarzda düşünen ve çalışan insanlar partilerine, halkına ve bunların geleceğine faydalı olabilirler. PARTİ; fikren, ilmen, fennen, bedenen, kuvvetli ve zamanı bol olan yöneticiler ister. Yeni yönetim için bu evsaf ve kabiliyetteki insanları bulmak sizlerin elinizdedir. saygı ve sevgilerimle;
28/09/2017 , 20:54:19
görücez bakalım emek veren insanlara ne yapıldığını

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
23/04/2024 , 13:32:29
GAZİEMİR
21/04/2024 , 16:19:04
GAZİEMİR
21/04/2024 , 15:51:55
SPOR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin