Çağrı Şırlancı CHP Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

Çağrı Şırlancı CHP Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı

Facebook'ta paylaş
05/12/2023 , 11:37:54

     Gaziemir Spor Kulübü Başkanı, CHP Gaziemir ilçenin eski yöneticilerinden, iş insanı Çağrı Şırlancı CHP’den Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

     Çağrı Şırlancı Gaziemir belediye başkan aday adaylığı dosyasını CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan’a teslim etti.

      Çağrı Şırlancı dosyasını teslim etmek için CHP binasına eşi Nursel ve oğlu Kıvanç’la birlikte geldi. Şırlancı ailesini yakınları ve partililer de yalnız bırakmadı.

      CHP Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı Çağrı Şırlancı ilçe binasında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

     “Bugün herkes bana şunu soruyor; heyecanlı mısın? Evet heyecanlıyım. Çünkü duyguluyum. CHP saflarında yer almış, görev yapmış, mücadele etmiş, Gaziemir’in köklü ailelerinin bir ferdi olarak yola çıktığım için gururluyum. Yaşamış olduğum heyecanım da duygularımdan ve gururumdan kaynaklanıyor. Bu kürsünün, bu salonunda yabancısı değilim. Sayın başkanımızın ve örgütümüzün takdirleriyle, 4 yıla yakın bir süre ilçe yöneticisi olarak partime hizmet etme şerefini yaşadım. En yorucu çalışmalarımızın da, en tatlı anılarımızın da yaşandığı yer bu binaydı, bu kürsüydü, bu salondu. Bu imkanları yaratan ilçe başkanım ve değerli büyüğüm sayın Kasım Özkan’a huzurunuzda bir kez daha teşekkür ediyorum. Siyasi hayatım sadece Gaziemir İlçe Örgütündeki çalışmalarımdan ibaret değil elbette. Üniversite öğrencilik dönemimde Hatay’da CHP gençlik kollarında görev aldım. 2007 genel seçimlerinde Antakya’da, 2009 yılı yerel seçimlerinde İskenderun’da aktif çalışmalarda bulundum. Partimiz Gaziemir’de yereldeki iktidarını bir daha hiç bırakmamak üzere 60 yıl sonra kazandığı 2009 seçimleri gecesi, ben de İskenderun Belediyesi’ni CHP’ye kazandıran ekibin içinde yer alan genç bir partili olmanın mutluluğunu yaşıyordum. Tam karşıda tüm genel başkanlarımızın fotoğrafları duruyor.  Daha 7 yaşında bir çocukken, rahmetli genel başkanımız Erdal İnönü’nün Gaziemir’i ziyaret ettiği gün ben oradaydım. Hayatımın her anında CHP’nin bir neferi olmaktan dolayı mutluyum ve gururluyum. Sporun içinden geliyorum. Yaşamım boyunca birçok farklı spor dalında mücadele ettim. Ama en çok ta Gaziemir Spor formasını terlettim. Gelecek yıl 70. yaşını kutlayacak olan ilçemizin en köklü kuruluşu Gaziemir Spor’un ikinci dönem üst üste başkanlığını yapmanın onurunu yaşıyorum. Bu ilçenin, bir değerine sahip çıkmanın ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. Türkiye’nin kurucu partisi Cumhuriyet Halk Partimizin umutları, genel başkanımız Sayın Özgür Özel ile daha da yeşerdi. Daha da güçlendik. 31 Mart günü seçimlerinde ülke genelinde belediyeleri kazanacağız. İzmir’de de tüm belediyeleri CHP olarak kazanacağız. Bunu gençlerimizin gözünde görüyoruz. Kadınlarımızın yüreğinde hissediyoruz. Halkımız buna gönülden inanıyor. Hepimiz inanıyoruz. Daha fazlası ve daha iyisi için Gaziemir Belediye Başkanı Aday Adayıyım.”

     CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan Çağrı Şırlancı’ya adaylık sürecinde başarılar dileyerek tebrik etti.

 

ÇAĞRI ŞIRLANCI KİMDİR?

1987 yılında Gaziemir’de doğdu. İlk, ortaokul ve lise öğrenimini Gaziemir’de, lisans eğitimini ise Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde bölüm üçüncüsü olarak bitirdi. Şuanda Dokuz Eylül Üniversitesi Ulaştırma Anabilim dalında birincilik ile kazandığı yüksek lisans eğitimine devam etmekte.

     Meslek hayatına 2011 yılında İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük şirketi olan İzbeton A.Ş.‘de başladı. Bu kurumda 4 yılı asfalt şefi pozisyonu olmak üzere 5 yıl çalıştıktan sonra 2016 yılında kurumdan ayrılarak yapı denetim firması kurarak ticaret hayatına başladı. Çağrı Şırlancı; İzmir genelinde 600’ün üzerinde yapının denetimini üstlenirken bunun yanı sıra hizmet sektöründe restoran ve otel işletmeciliği yapmaktadır.

     Siyasi yaşamına üniversite yıllarında 2007 yılında CHP Antakya ilçe gençlik kollarıyla adım atan Çağrı Şırlancı 2009 yerel seçim sürecinde partisinin kazandığı İskenderun belediye başkanlığı seçiminde aktif rol oynadı. 2019 yılında CHP Gaziemir ilçe yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmaya başladı. Görev yaptığı 5 yıllık süre içerisinde sosyal ve spordan sorumlu ilçe başkan yardımcısı ve ilçe sekreteri görevinde bulundu.

     Sosyal yaşamında da aktif olan Çağrı Şırlancı meslek örgütünde temsilcilik ve sosyal sorumluluk projelerinde kaktı sağladı.    

     Futbola ve Gaziemir Spor’a olan ilgisi olan Şırlancı taraftarı olduğu ve 1954 yılında kurulan kulübün başarısı için çaba gösterdi. Kulüp yönetiminin yeniden şekillenmesi içerisinde çeşitli süreçlerde görev alan Çağrı Şırlancı iki dönemdir kulüp başkanlığı görevini sürdürüyor.

     Çağrı Şırlancı evli ve bir çocuk babasıdır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
26/04/2024 , 10:14:08
AKTÜEL
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
23/04/2024 , 13:32:29
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin