CHP Aday Adayı Sadık Dinler “Gaziemir’de 16 mahalleye eşit hizmet götüreceğiz”
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

CHP Aday Adayı Sadık Dinler “Gaziemir’de 16 mahalleye eşit hizmet götüreceğiz”

Facebook'ta paylaş
06/01/2024 , 13:17:56

CHP Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı Sadık Dinler, ilçenin dört bir yanında vatandaşlarla ve esnafla buluşmaya devam ediyor. Dinler’in bu kez durağı Binbaşı Reşatbey Mahallesi oldu. Öncelikle Mahalle Muhtarı Burhan Aktaş ile görüşen daha sonra mahalle sakinleriyle buluşan Sadık Dinler, semt pazarında da vatandaşlar ile bir araya gelerek mahalleye ve ilçeye ilişkin beklenti ve taleplerini dinledi.

      Gaziemir’in her mahallesine eşit hizmet götüreceklerini ifade eden Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı Sadık Dinler, “Aday adaylığı sürecimiz başladığında bugüne her gün ilçemizin sokaklarında, mahallelerinde vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Onlara nasıl bir Gaziemir hayal ettiğimizi anlatıyoruz. Onların da beklentilerini özellikle not alıyoruz. Bu kez durağımız Binbaşı Reşatbey Mahallemizdi. Orada da çok sıcak bir şekilde karşılandık. Gaziemir’de bize yönelik bir umut olduğunu görüyorum. Bu da bizim hem motivasyonumuzu hem de bizlerin sırtındaki sorumluluk yükünü artıyor” dedi.

      Mahallelerin sorunlarını çok iyi bildiklerini de belirten Sadık Dinler, “Maalesef ilçemizde bazı mahallelerimiz çeşitli nedenlerden dolayı merkezdekiyle eşit koşullarda hizmet alamıyor. Biz bunun önüne geçeceğiz. Vatandaşların üzerindeki umutsuzluk bulutunu dağıtacak. Omuzumda annelerin güven veren eli olduğu sürece bizi kimse yolumuzdan döndüremez Amacımız, Gaziemir’de 16 mahallenin de merkez ile aynı hizmeti alması. Çocuklarımızın aynı koşullarda parklara kavuşması, sağlık ve eğitim hizmeti alabilmesi. Kurslarla kendilerini geliştirebilmesi.” diye konuştu.

Çelik Erdemir
13/01/2024 , 21:55:09
Nasıl eşit hizmet?
Mevcut belediye başkanı sayın aday adayının eşini başkan yardımcısı yaparken de “eşit hizmet” anlayışıyla mı yapmışlar? Sayın aday adayı “ben bunu kabul edemem, bu nepotizm olur” diyip bu liyakat yerine sadakat tabanlı atamaya itiraz etmiş mi? Siyaset güzel iş, nutuk atarsın, gizlersin ama arşivler unutmaz. Hangi vasıfla atandı? Mesela sırf parti delegesinin eşi olup seçimde koşturduğu için mi yoksa kriter nedir? Sayın aday adayı hangi STK’lerde görev almıştır bugüne kadar? Üstelik 2015’te işbaşı yapıp nasıl 10 yıldan fazla proje yöneticiliği tecrübesine sahiptir? Maddenin doğasına ters bir durum var ortada. Doğruları söyleseydiniz sizi desteklerdim.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
27/04/2024 , 10:36:53
SİYASET
26/04/2024 , 10:14:08
AKTÜEL
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin