AK PARTİ İL BAŞKANI SAYGILI “HEDEFİMİZ; 30 İLÇE VE BÜYÜKŞEHİR’İ ALMAK”
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

AK PARTİ İL BAŞKANI SAYGILI “HEDEFİMİZ; 30 İLÇE VE BÜYÜKŞEHİR’İ ALMAK”

Facebook'ta paylaş
09/01/2024 , 12:55:41

AK Parti İzmir il Başkanı Bilal Saygılı, haftalık olağan Yönetim Kurulu Toplantısında önemli mesajlar verdi. Yerel seçim hedeflerini 30 ilçe ve Büyükşehir Belediyesini almak olarak işaret eden Başkan Saygılı, aday bulamadıklarına yönelik iddialara da yanıt verdi. “Hiç kimse merak buyurmasın. İzmir halkının 'Yeter artık, hizmet istiyoruz. Oyumuz AK Parti’ye!” derken aday sorunu yaşamak imkânsız. Adaylarımız, İzmir halkının beklentisi ve tarifleri üzerinden yola çıkacak. Çünkü, soruyoruz ve onların öngörülerini masaya yatırıyoruz. Adaylarımız, işlerinin uzmanı, halkın sevdiği, güvendiği isimler olacak. Hizmetin ABC’sinden bile sınıfta kalan CHP Belediyeciliği, İzmir’deki ömrünü tamamladı.” diye konuştu.

Konuşmasında ayrıca CHP’nin Bornova Anadolu Lisesi arazisinde yapılacak anaokulu projesiyle ilgili asılsız dayanaklarla çıkış yaptığını vurgulayarak; “İşi gücü bıraktılar, kuyuya bir taş attılar. Ancak, şovmenlikten öteye gidemediler. İzmir’i yine hakir görerek, nasıl olsa bize inanırlar diyerek yapay bir krizden siyasi medet umdular; buna sığındılar ama yalanları belgeleriyle ortaya çıktı.” ifadelerini kullandı.

İzmir’i kimse yabana atmasın!

İzmir’in çok özel bir şehir olduğuna dikkat çeken AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, sözlerini şöyle sürdürdü; “İzmir’de özellikle son 5 yılda gözle görünür hizmet ve yatırımların tümü AK Parti’nin, merkezi idarenin eseridir. Halkın bunu görmediğini düşünen yanılır. Belediyeciliğin ulaşım, trafik, temizlik, alt ve üst yapı gibi temel hizmetlerinden, hizmetin ABC’sinden sınıfta kaldılar. Sokağın karnesi ortada; halkın bezginliği, isyanı ortada. İzmir’i, yıllardır özellikle değerlerini kullanarak zapt-ı rapt altına almaya çalışıyorlar. Gelinen noktada yaşadıkları telaşı hep birlikte görüyoruz. Son düzlükte, yalan yanlış bilgilerle, reklamlarla göz boyamaya çalışıyorlar. 5 yılda yapmadıklarını son üç aya sıkıştırmaya çalışıyorlar. Merkezi idareyi suçlayarak, açıklarını kapatmaya çalışıyorlar. Ama, İzmirlinin aklını kimse yabana atmasın. İzmir görür, İzmir sabreder ve İzmir canına tak ettiğinde değiştirir. Bu yakın tarihle sabittir.” Saygılı, toplantıda il ve ilçelerdeki Seçim Koordinasyon Merkezi alt yapı çalışmalarını da masaya yatırdı. Teşkilatın tüm çalışmalarını tamamladığını, her ilçenin yerel hizmet eksiklerine, ihtiyaçlarına hâkim olduklarını vurgulayan Saygılı; yürütmenin de sahaya inerek sorumluluk alanlarında çalışmalarını hızlandırmasını istedi.

Aday profillerimizi İzmir tarif etti

“İzmir’in; belediyelerinden şikâyetlerini, ilçesinin geleceğine dair beklentilerini, bir belediye başkanında olmasını istediklerini biliyoruz. Çünkü, onlarla birlikteyiz, kendilerine sorduk. Raporlarımızı tutarak Genel Merkezimizle paylaştık.” diyen AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, şunları söyledi; “Hani, aday bulamadılar diyorlar ya; AK Parti olarak İzmir'de, şehrimizin dinamiklerine, ihtiyaçlarına ve geleceğine uygun bir Büyükşehir Belediye Başkanı adayıyla çıkacağız. Amacımız bellidir: İzmir'de yaşayan her bir bireyin sesine kulak vermek ve şehrimizi daha ileriye taşımak. İzmir'in tüm renklerini ve dokusunu yansıtan bir aday üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde adaylık sürecine ilişkin takvim işliyor ve kıl, kırk yarılıyor. Aday adaylarının ne kadar çok olduğu değil; adayların bir işin uzmanı, birikimli ve güvenilir kişiler olması önemli. Özlenen belediyecilik anlayışını, hizmet siyasetini özümsemiş olması önemli. Halkın içinden gelmesi, şehrin ve yola çıktığı ilçenin sorunlarını biliyor olması, başarı hikâyelerinin olması, millete hizmet sevdasına sahip olması önemli. Gerisi laf-ı güzaf. Bizi önümüze bakacağız. Kim ne derse desin; İzmir’e hak ettiği ve özlediği belediyeciliği sunmak için var gücümüzle çalışacağız. Büyükşehirler, kaptandır; mürettebatı, yolcuları onlar taşır; hedefe ulaştırır. Merkezi idare ile uyumu önemlidir. Sayın Cumhurbaşkanımız; İstanbul ile birlikte 11 büyükşehir, 15 ilimizin belediye başkan adayını açıkladı. Partimiz, İzmir için de en doğru kaptanı belirleyecek; 30 ilçemizi de en doğru isimlere teslim edecektir.”

İstanbul ve Ankara’daki emanetleriyle birlikte İzmir’i de alacaklarını söyleyen Başkan Saygılı; “Sayın Murat Kurum, değerli bakanımız; başarılarıyla, çevre ve şehircilik alanındaki eserleriyle kendisini kanıtlamış bir hizmet adamıdır. İzmir’i de bu nitelikte adaylarla sırtlanacağız.  Çeyrek asırlık çile sona erecek.” dedi.

BAL yalanını, Örnekköy’ü aklamak için kullandılar

CHP’nin Bornova Anadolu Lisesi'nin bulunduğu alanda Milli Eğitim Bakanlığı'nca temel kazı çalışmalarına başlanan anaokulu için ‘ağaçların kesildiği ve Suriyeli mülteciler için kullanılacağı’ yönündeki açıklamalarına da değinen AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, şu ifadeleri kullandı; “Ne yaptıklarından, ne yapmadıklarından habersizler. Laf olsun, torba dolsun, şov olsun yeter! Mühürleyecek inşaat yok, ama birbirlerine yaranmak için ahkâm kesmeye kalktılar. Projeye kendilerinin de onay verdiği ortaya çıktı. Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu'nun uygunluk kararının yer aldığı belgede Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanının da imzası var.  İlçe belediye başkanları ise ağaç kesilmediğini ve verdiği onayı belgesiyle itiraf etti. Yürüttükleri Örnekköy kentsel dönüşüm inşaatında eksik demir, hatalı beton kullandıklarını rapor eden ekip, anaokulu projesine onay veren ekip. Genel başkanlarından büyükşehir başkanlarına; Örnekköy hezimetinden kendilerini aklamak için yapay bir krizden medet umdular, ayaklarına dolandı. Yalanla yanlışla olmuyor işte bu işler. Her açıklamalarının, yaptıklarının altında bir çapanoğlu var. İzmir kamuoyunu yanıltarak prim yapmaya çalıştılar, olmadı. Maskeleri yine düştü. İzmirlilerin artık, algılarıyla oynamak isteyenlerin bu hamlelerine karnı doydu.”

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
27/04/2024 , 10:36:53
SİYASET
26/04/2024 , 10:14:08
AKTÜEL
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin