ÇAĞRI ŞIRLANCI’DAN CHP GAZİEMİR ADAYI ÜNAL IŞIK’A TAM DESTEK
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

ÇAĞRI ŞIRLANCI’DAN CHP GAZİEMİR ADAYI ÜNAL IŞIK’A TAM DESTEK

Facebook'ta paylaş
07/02/2024 , 20:42:15

ÇAĞRI ŞIRLANCI’DAN CHP GAZİEMİR ADAYI ÜNAL IŞIK’A TAM DESTEK

 

     31 Mart 2024 yerel seçimlerinde partisinden belediye başkan aday adayı başvurusu yapan Çağrı Şırlancı, MYK önerilen ve PM tarafından oybirliği ile adaylığı açıklanan Ünal Işık’a tam destek verdiğini açıkladı.

     Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Çağrı Şırlancı; kendisiyle birlikte aday adayı olanların (Ünal Işık, Halil Arda, Umut Tekin, Yüksel Demirsoy, İlhan Özköse, Hakan Süvari, İsmail Hakkı Özçelik, Sadık Dinler, Oktay Bilgin, Nevin Mutlu, Meliha Yaman Yurdugül, Önder Keskin, Ali İhsan Erdenilgen, Yasin Ergül, Denizhan Tanışman) birlikte ortaya koydukları “partimizin belirleyeceği aday kim olursa olsun kararı saygıyla karşılayıp koşulsuz ve şartsız destek vermek, birlik ve beraberlik içinde hareket ederek yereldeki iktidarımızı devam ettirmekti” ilkesinin altını çizdi.

     Çağrı Şırlancı mesajında şu ifadelere yer verdi; “Bu yolun sonunda 30 Ocak günü partimizin yetkili organlarının kararıyla değerli büyüğüm Ünal Işık, CHP Gaziemir Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Kendisini bir kez daha tebrik ediyorum. Hukuksuzluk karşısında adaletin, rantçığın karşısında halkçılığın, tek adam rejimi karşısında yargı bağımsızlığı mücadelesini vermiş biri olarak bugünkü safım her zaman olduğu gibi Cumhuriyet Halk Partisi ve onun belirlediği adaylardır. Ülkemizin zor günlerden geçtiği, yoksulluğun her geçen gün daha da derinleştiği, şeriat çağrılarının yapıldığı, eğitim sisteminin ayaklar altına alındığı ve hukuk devletinden her an daha da uzaklaştığımız bu dönemde, partimize sahip çıkmanı her zamankinden daha önemli olduğunu düşünüyorum. Bu talan siyasetini, bu harami düzenini ancak ve ancak birlik ve beraberliğimizi koruyarak yıkabiliriz, yıkacağız. Varoluşumuza dair bir çok şeyi kazandıran Gaziemir’de Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını tekrardan dalgalandırma vaktidir. Vakit; özgürlük, dayanışma,  parti neferi olma vaktidir. Vakit; Cumhuriyet Halk Partisi vaktidir. Vakit; Gaziemir vaktidir!”     

ÇARŞI MEYDANI
07/02/2024 , 16:39:02
CHP OLARAK 10 BİN FARK ATACAĞIZ AKP 15 YILDIR KAZANAMIYOR KAZANAMAYACAK KAZANAMAZ GAZİEMİR İ

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
27/04/2024 , 10:36:53
SİYASET
26/04/2024 , 10:14:08
AKTÜEL
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin