DENİZ DOĞAN:GAZİEMİR İÇİN BU ORTAK AKIL VE DAYANIŞMA RUHUYLA HAREKET EDİYORUZ
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

DENİZ DOĞAN:GAZİEMİR İÇİN BU ORTAK AKIL VE DAYANIŞMA RUHUYLA HAREKET EDİYORUZ

Facebook'ta paylaş
02/03/2024 , 12:21:40

Gaziemir Belediye Başkan adayı Deniz Doğan:

‘’GAZİEMİR İÇİN BU ORTAK AKIL VE DAYANIŞMA RUHUYLA HAREKET EDİYORUZ’’

Cumhur İttifakı Gaziemir Belediye Başkan Adayı Deniz Doğan, Usta Öğreticiler ve Kursiyerleri ziyaretinde, Gaziemirlilerin refahı ve mutluluğu için gece gündüz demeden çalışacağının sözünü vererek, ‘’Bizler, Gaziemir için bu ortak akıl ve dayanışma ruhuyla hareket ediyoruz.’’ dedi.

Gaziemir Belediye Başkan Adayı Deniz Doğan, 31 Mart’ta gerçekleşecek Mahalli İdareler Seçimleri için çalışmalarına devam ediyor. Doğan, Gaziemir Halk Eğitim Merkezi’nde Usta Öğreticiler ve Kursiyerlerle bir araya gelerek, emek dolu çalışmalarını yakından inceledi. Ziyaret sırasında, vatandaşların eğitim ve beceri gelişimine yönelik yapılan faaliyetlerin önemine vurgu yapan Deniz Doğan, Gaziemir’in kalkınması ve ilerlemesi için eğitim alanında yapılan her türlü çalışmanın desteklenmesi gerektiğini belirtti. Kendisini samimi bir şekilde karşılayan usta öğreticiler ve kursiyerlerle yakından ilgilenen Doğan, onların talep ve önerilerini dikkatle dinledi.

Gaziemir’in her köşesindeki hikayeler, bizim hikayelerimizdir

Gaziemir’in geleceği için hizmetlerin kalıcı ve etkili olması gerektiğine vurgu yapan Deniz Doğan, belediyecilik anlayışında insan odaklı bir yaklaşımın önemini vurgulayarak, Gaziemirlilerin refahı ve mutluluğu için gece gündüz demeden çalışacağının sözünü verdi. Gaziemir Belediye Başkan Adayı Deniz Doğan, ‘’Bu güzel şehirde, birlikte yaşadığımız değerli komşularımızla bir arada olmak, her daim yüreğimizi ısıtan bir duygu. Gaziemir’in her köşesindeki hikayeler, bizim hikayelerimizdir. Bu yüzden, bu şehre hizmet etmek, benim için büyük bir onur ve sorumluluktur. Halk Eğitim Merkezi, sadece bir eğitim kurumu değil, aynı zamanda bir umut ve geleceğe dair bir adımdır. Burada, yetişkinlerimiz ve gençlerimiz, yeni beceriler kazanarak, kendilerini geliştiriyorlar. Bu çalışmalar, Gaziemir’in geleceğini şekillendiren temel taşlardır.’’

Gaziemir’e olan sevgimiz ve bağlılığımızla, birlikte güçlü bir gelecek inşa edeceğiz

Gaziemir’in potansiyelinin büyük, hayallerinin büyük ve vizyonunu da büyük bir şehir olduğuna dikkat çeken Doğan, ‘’Ancak bu potansiyeli gerçekleştirmek, birlikte hareket etmek ve ortak akıl ile yol almakla mümkün olacaktır. Bizler, Gaziemir için bu ortak akıl ve dayanışma ruhuyla hareket ediyoruz. Ben, Gaziemir’in geleceğine inanıyorum. Çünkü burada yaşayan her bireyin, bu şehre olan sevgisi ve bağlılığı, bize ilham veriyor. Bizler, Gaziemir’in daha yaşanabilir, daha güvenli ve daha mutlu bir şehir olması için var gücümüzle çalışacağız. Gaziemir’e olan sevgimiz ve bağlılığımızla, birlikte güçlü bir gelecek inşa edeceğiz.’’ dedi.

 

çakırpençe
02/03/2024 , 19:56:52
haydi GAZİEMİR
Ne mutlu Gaziemir herkesin sevebileceği bir başkana kavuşacak inşallah.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
27/04/2024 , 10:36:53
SİYASET
26/04/2024 , 10:14:08
AKTÜEL
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin