CHP ADAYI ÜNAL IŞIK: ÇALIŞAN ANNELER İÇİN KREŞ AÇACAĞIZ
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

CHP ADAYI ÜNAL IŞIK: ÇALIŞAN ANNELER İÇİN KREŞ AÇACAĞIZ

Facebook'ta paylaş
03/03/2024 , 12:20:34

     CHP Gaziemir Belediye Başkan Adayı Ünal Işık ilçede faaliyet gösteren tekstil fabrikalarını ziyaret etti. Emek ve işgücünün önemine vurgu yapan Işık özellikle kadın çalışanları gayretleri nedeniyle tebrik ederken belediye olarak ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi. Işık, “Fabrikalarda çalışan kadınlarımızın çocuklarını bırakabilecekleri kreşlerimizi hayata geçirmeyi planlıyoruz” dedi. Işık ayrıca İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay’ın fabrikalarda oluşan meslek hastalıkları için poliklinik hizmeti projesini Gaziemir’de de hayata geçirebileceklerini belirtti. Cumhuriyet Halk Partisi Gaziemir Belediye Başkan Adayı Ünal Işık ilçede faaliyet gösteren tekstil fabrikalarında çalışan kadın emekçilerle bir araya geldi. Başta Sarnıç Bölgesi olmak üzere çok sayıda fabrikanın yer aldığı ilçede emek ve işgücünün önemine vurgu yapan Işık özellikle kadın çalışanları tebrik etti. Kadınların hayatın her alanında gösterdiği mücadelenin örnek olmasını isteyen Işık onların yaşamlarını kolaylaştırmak için ellerinden geleni yapacaklarını da söyledi.

     Çalışan annelerin en önemli sorunlarından birisinin evlatlarının bakımı ve eğitimi olduğunu belirten Işık, “Gaziemir Belediyesi olarak özelikle fabrikalarımızın olduğu bölgelere yönelik çalışmalar yapacağız. Belediyemiz bünyesinde açacağımız kreşlerde ve anaokullarında çalışan kadınlarımız çocuklarını gönül rahatlığı ile bırakabilecekler. Kreşlerimizde gelir düzeyi alt seviyede olan aileler öncelendirilecek.

Onların eğitimi ve ihtiyaçlarını da karşılamış olacağız. Fabrika sahipleri başta olmak üzere sanayi kuruluşlarımızla yürüteceğimiz ortak çalışmalar sonucunda bu konuda önemli yol kat edeceğimizi düşünüyorum. Biz Gaziemir Belediyesi olarak çalışan annemizin, kadınımızın her zaman yanında olacağız. Biliyoruz ki emek en yüce değerdir” diye konuştu.

     Işık, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay’ın yeni dönemde projeleri arasında yer alan Eşrefpaşa Belediye Hastanesi’nin poliklinik hizmetlerinden fabrikalar ve sanayi kuruluşlarının yararlanması konusuna da değindi. Işık, “Sayın Cemil Tugay’ın anlattığı önemli bir konu var. Meslek hastalıklarının tespiti, tedavisi ve bu konudaki sorunların çözümü için bir hizmet veriliyor. Başkanımız bunun ilk olarak Aliağa’dan başlayacağını söyledi. Gaziemir, aynı zamanda çok sayıda sanayi kuruluşu ve fabrikaları olan bir yer. Bu konuda biz de poliklinik hizmetlerinin ilçemize gelmesi konusunda destek isteyeceğiz” dedi. Fabrika sahipleri, yöneticiler ve tekstil atölyelerinin yetkililerinden sektöre ilişkin bilgiler alan Işık daha sonra Sarnıç’ta faaliyet gösteren Ege Giyim Sanayicileri Derneği Başkanı Hayati Ertuğrul ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

Millet
04/03/2024 , 17:33:17
tebrik
Harika nefis bir proje tebrikler. Ücret alınacakmı?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
27/04/2024 , 10:36:53
SİYASET
26/04/2024 , 10:14:08
AKTÜEL
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin