DENİZ DOĞAN: GAZİEMİR’E İKİ YENİ ÇEVRE YOLU BAĞLANTISI KAZANDIRACAĞIZ
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

DENİZ DOĞAN: GAZİEMİR’E İKİ YENİ ÇEVRE YOLU BAĞLANTISI KAZANDIRACAĞIZ

Facebook'ta paylaş
07/03/2024 , 18:24:32

Ak Parti Gaziemir Belediye Başkan Adayı Deniz Doğan yaptığı tanıtım toplantısında projelerini anlattı. Deniz Doğan 8 ana başlıkta açıkladığı projelerden en çarpıcı olan ise ilçenin trafik sorununa çözüm için açıkladığı alternatif yollar oldu. Uzundere-Evka 7-Havaalanı ile Sarnıç-Beyazevler-Otokent güzergahlarında iki yol açacaklarını belirten Deniz Doğan ilçedeki geçmiş tren kültürünü ise açacakları Nostaljik Tramvay hattı ile yaşatacaklarını söyledi.

     Ak Parti Gaziemir Belediye Başkan Adayı Deniz Doğan belediye başkanı seçilmesi halinde yapacağı projeleri açıkladı.

     Svalinn Hotel’de düzenlenen proje tanıtım toplantısına önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Kasapoğlu, AK Parti İzmir Milletvekili, Mahmut Atilla Kaya, Mehmet Ali Çelebi, önceki dönem AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, Ak Parti Gaziemir İlçe Başkanı İsmail Yaşadı, MHP Gaziemir İlçe Başkanı Köksal Koç, meclis üyesi adayları, ESBAŞ Yürütme Kurulu Başkanı Faruk Gürler, Gaziemirli iş insanlarından Mehmet Engin, aralarında İzmir Balkan Göçmenleri Derneği Genel Başkanı Abdurrahim Nursoy ve TEMAD Gaziemir Şubesi Başkanı Osman Selçuk’unda aralarında bulunduğu  STK temsilcileri, mahalle muhtarları ile vatandaşlar katıldı.  

     “Tüm samimiyetimle ifade etmek isterim ki Gaziemir’in, Gaziemirlilerin menfaati doğrultusunda çalışacağıma buradan söz veriyorum” diyen Ak Parti Gaziemir Belediye Başkan Adayı Deniz Doğan; Betonik Bahçesi Projesi, Amfi Tiyatro Projesi, Sarnıç Göleti Düzenlemesi Projesi, Mesire Alanları Projesi, Nostalji Köyü Projesi, Dinamik Gaziemir Projesi,Dijital Dönüşüm Projesi, Kütüphane Projesi,
Evka 7 Batı, Sarnıç Otokent Kavşağı Doğu Çevre Yolu Projesi, Nostaljik Tramvay Projesi, Hayvan Rehabilitasyon Merkezi Projesi, Hastane Ek Bina Projesi, Mahalle Kreşi Projesi, Yaş Alma Merkezi Projesi, Kadın Destek Sistemi Projesi, Kapalı Pazaryerleri Projesi, Düğün Salonları Projesi, Çocuk Etkinlik Alanları Projesi, Kapalı Yüzme Havuzu Projesi hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

     Deniz Doğan, başkan seçildiğinde uygulamaya geçireceği projelerden en dikkat çekeni Doğu ve Batı Çevre Yolları Projesi’ydi. Doğan ilçenin trafik sorununa çözüm için öngördüğü alternetif yol projesi hakkında şunları söyledi; “’Yeni yollar projelerimiz Doğu ve Batı çevreyolu olmak üzere iki bölümden ve Evka-7 yürüyüş yolundan oluşuyor. Bu projelerden ilki olan Doğu çevreyolunun, Sarnıç bağlantısında havalimanı istikametinde başlayıp İzmir Otokent kavşağına kadar devam etmesini oradan İzmir çevreyoluna bağlanmasını hedefliyoruz. Bu sayede Akçay Caddesi trafik yoğunluğunu ve Optimum AVM önündeki trafik yoğunluğunu büyük oranda trafiği azaltacağına inanıyoruz. Batı Çevreyolu ile de Uzundere Kavşağı ve Evka-7 üzerinden gelen yolun Gaziemir’in batısından geçerek Havalimanı Kavşağına bağlanmasıyla bu yöndeki okul ve hastane trafiği yoğunluğunun rahatlatılmasını amaçlıyoruz. ’Tehlikeli ve karanlık bir yol kullanmak zorunda kalmadan güvenli bir şekilde evlerine ulaşım sağlayabilecek. Gaziemir’imizin artan nüfusu ile büyüyüp gelişen Evka-7 bölgesine tek ulaşım yolu araçlarla olduğunu, vatandaşların güvenli yaya ulaşımı sağlanacak.’’ dedi. Evka-7 yürüyüş yolu da bir diğer projesi olacağını söyleyen Doğan, ‘’Bu sayede Evka-7’de oturan vatandaşlarımız tehlikeli ve karanlık bir yol kullanmak zorunda kalmadan güvenli bir şekilde evlerine ulaşım sağlayabilecek ve yürüyüşlerini tamamlayabileceklerdir.”

     Ak Parti Adayı Deniz Doğan hem toplu ulaşımı desteklemek hem de Gaziemir’in eski tren kültürünü günümüze taşımak adına Meydan ile İzban Gaziemir istasyonu arasında bir Nostaljik Tramvay Projesi’ni de hayata geçireceklerini söyledi. Doğan “’Önder Caddesi üzerindeki Gaziemir İzban İstasyonu ile merkez arasında eski güzergâh üzerinde yer alacak olan ve ilçemizin dokusunu güçlendirmeyi, yollarımızı daha keyifli bir hale getirmeyi hedefleyen bu proje, ilçemizin geçmişini günümüze taşıyarak hem nostaljik bir atmosfer sunacak hem de semtimizin estetik bir görüntü kazanmasını sağlayacak. Nostaljik tramvay projesi, tarihi ve kültürel mirasımızı canlandırmak adına oldukça etkili bir yol olacak. Değerli misafirler Nostaljik tramvay olduğu her noktaya inanılmaz bir güzellik ve yaşam sevinci veriyor doğrusu. Hafızalarımızda, Gaziemir’imizle özdeşleşmiş trenimiz yeniden kendi rotasında semt sakinleriyle buluşacak’’ dedi.

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
27/04/2024 , 10:36:53
SİYASET
26/04/2024 , 10:14:08
AKTÜEL
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin