DENİZ DOĞAN'IN GAZİEMİR MEYDAN'INDA VERDİĞİ İFTARDA DOLDU TAŞTI!
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

DENİZ DOĞAN'IN GAZİEMİR MEYDAN'INDA VERDİĞİ İFTARDA DOLDU TAŞTI!

Facebook'ta paylaş
24/03/2024 , 07:52:47

     Ramazan ayının yerel seçim arifesine den gelmesi, Gaziemir'de belediye başkan adaylarının seçim mücadelesini de ayrı bir kulvara da taşıdı.

     Biri, diğerinin ardından olmak üzere Gaziemir'in dört bir yanında iftar yemeği düzenleyen başkan adaylarının rekabeti meydanlara da yansıdı.

     Haftayı, CHP Başkan Adayı Ünal Işık'ın Merkez Pazaryeri'ndeki iftarıyla haftayı açan Gaziemirliler, hafta sonunu da Ak Parti ve Cumhur İttifakı'nın ortak Başkan Adayı Deniz Doğan'ın iftarıyla kapadı.

     Belediye Başkan Adayı Deniz Doğan'ın Gaziemir Meydanı'ndaki iftar yemeğine katılım rakibinin verdiği iftar yemeğini aratmadı.

     Yenilenmiş yüzü ile bu yıl ilk kez iftar yemeğinin düzenlendiği Gaziemir Meydanı ve çevresine 10’a kişilik 100’e yakın yuvarlak ve dikdörtgen masa atıldı. Tüm masaların dolduğu meydanda bazı vatandaşlar, meydanı çevreleyen kahvehanelerin masasında iftar yaptı.

     Ak Parti İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, MHP Gaziemir İlçe Başkanı Köksal Koç, Ak Parti Gaziemir İlçe Başkanı İsmail, Yaşadı, il ve ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları başkan ve yöneticileri İftar yemeğine 1000’e yakın her yaştan vatandaş katıldı.

     İftar yemeği öncesinde kısa bir selamlama konuşması yapan Belediye Başkan Adayı Deniz Doğan birlik beraberlik mesajı verdi. Gaziemir'e hak ettiği belediyecilik hizmetini en iyi şekilde vermek için yola çıktıklarını belirten Deniz Doğan katılımları ve destekleri için Gaziemirlilere teşekkür etti. Deniz Doğan ayrıca sosyal medya paylaşımından duygu ve düşünceleri şu sözlerle aktardı; “Gaziemir Meydan’da bu akşam iftar soframıza katılan, gönülleri ve dualarıyla bizleri yalnız bırakmayan hemşerilerime teşekkür ediyorum. Gaziemir’imiz için 7 gün sonra hizmet belediyeciliği yürüyüşümüze başlıyoruz. Hazırız, birlikte başaracağız.”
    

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
26/04/2024 , 10:14:08
AKTÜEL
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
23/04/2024 , 13:32:29
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin