GAZİEMİR'DE YENİ DÖNEM, ÜNAL IŞIK GÖREVİNE BAŞLADI.
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
GAZİEMİR

GAZİEMİR'DE YENİ DÖNEM, ÜNAL IŞIK GÖREVİNE BAŞLADI.

Facebook'ta paylaş
06/04/2024 , 19:21:32

GAZİEMİR'DE YENİ DÖNEM, ÜNAL IŞIK GÖREVİNE BAŞLADI.

     Gaziemir'de üst üste 4.kez seçimi kazanan CHP' de 2024-2029 dönem belediye başkanı Ünal Işık oldu.

      Mazbatasını teslim alan Ünal Işık Gaziemir Belediyesi'nin önünde yüzlerce kişi tarafından karşılandı. Bando eşliğinde çalınan marşlar eşliğinde Ünal Işık'ı Gaziemir Belediyesi Zabıta Ekipleri selamladı. Mikrofondan "Gaziemir'in Işığı" olarak anons edilerek kürsüye davet edilen Ünal Işık'a toplanan kalabalık "Başkan Ünal" tezahüratı yaptı. Gaziemir'de yaşadığı için ve çok sevdiği Gaziemir'e belediye başkanı olarak hizmet edecek olmanın heyecanını yaşadığını söyleyen Ünal Işık “Bu kentte sağlıkla, güzellikle, güler yüzle, huzurla, hoşgörüyle herkesin yaşaması için elimden ne geliyorsa yapacağım. Belediye meclisini oluşturacak 31 arkadaşım ve benimle birlikte 32 kişi, bürokrat arkadaşlarımız ve muhtarlarımızla birlikte Gaziemir’e hizmet etmek için yola çıktık ve bu yoldan asla dönmeyeceğiz.  Sizi memnun edene kadar gözümüze uyku girmeyecek. Sizin derdiniz derdimiz, sevinciniz sevincimiz olacak. CHP’nin bayrağını Gaziemir’de tekrar dalgalandıran, ülkemizin neredeyse tamamında bu bayrağı dalgalandıran tüm yurttaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Gaziemir Belediyesi herkes için vardır. Oy veren, oy vermeyen herkes için var gücümüzle çalışıp, bu hizmeti sizlere en iyi şekilde sunmaya devam edeceğiz. Ekibimizle uyum içinde çalışıp, hizmetin kalitesini ve verimliliğini artıracağız ve sizleri daha mutlu edeceğiz. Bunu başaracağız. İyi ki Gaziemir’de yaşıyorum, iyi ki Gaziemir’e hizmet edeceğim” dedi.  
     Daha sonra Başkanlık katına çıkan Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık'ı, selefi Halil Arda ve önceki dönem meclis üyeleri karşıladı. CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan, CHP seçim koordinasyon kurulu üyeleri, yeni dönem CHP meclis üyeleri eşliğinde makam odasına gelen Ünal Işık selefine çiçek verdi, hizmetleri için teşekkür etti. Daha sonra halef ve selef başkan devir teslim evrakını imzaladı. Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık " Ne mutlu ki bayrağı bir CHP’li belediye başkanından bir CHP’li belediye başkanı devralıyor. Biz de bu bayrağı bizden sonra başka bir CHP’li arkadaşımıza bırakmak için elimizden geleni yapacağız, buna emin olabilirsiniz. Biz burada devraldığımız bayrağı, kademe kademe yukarı çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız. Bu ilçenin halkına hizmet etmeye devam edeceğiz. Var olan, güzel olan ne varsa devam ettireceğiz. Üstüne yenilerini eklemeye çalışacağız. " dedi. Görevi Ünal Işık'a devreden Halil Arda'da yaptığı konuşmada Ünal Işık'ın bu görevin üstesinden geleceğinden emin olduğunu ifade etti. Yeni dönemde de Gaziemir'i CHP'li bir başkanın yönetmesinden oldukça memnun olduğunu söyleyen Halil Arda "CHP’nin Gaziemir’de iktidarını devam ettirmesi çok önemli ve sevindirici. Belediye başkanlığı çok zor bir görev. Meslektaşım Ünal Işık, bilgi, birikim ve deneyime sahip olduğu için bu görevi başarıyla devam ettirecektir. Şu anda Gaziemir ilçesinde birçok problemimiz iktidar kaynaklıydı" dedi.

     HALİL ARDA'YA PROTESTO

     Görev teslim töreninin ardından Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık'ın, selefi Halil Arda'yı uğurladıgı sırada bazı belediye personeli tarafından protesto edildi. Bir personel "AKP'ye çalışanlara rağmen, size rağmen CHP belediyeyi kazandı" diye bağırdı.

     BAŞKAN IŞIK ATATÜRK ANITI'NA ÇELENK

     Mazbatasını geç saatte alan ve Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık belediyedeki devir teslimin ardından vakit geçirmeksizin soluğu Gaziemir Meydanı'nda aldı. Başkan Işık ve meclis üyeleri, CHP ilçe başkanı ve ilçe yöneticileri ve partililer Atatürk Anıtı önünde saygı duruşunda bulundu, İstiklal Marşı'nı hep birlikte okudu.

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/04/2024 , 11:33:07
SİYASET
28/04/2024 , 11:19:09
SPOR
28/04/2024 , 09:48:49
YAŞAM / MAGAZİN
28/04/2024 , 09:40:18
SİYASET
26/04/2024 , 10:14:08
AKTÜEL
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin