İZMİR SPOR ZİRVEDEKİ YERİNİ KORUYOR
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler

İZMİR SPOR ZİRVEDEKİ YERİNİ KORUYOR

Facebook'ta paylaş
İzmir Süper Amatör Lig Beyaz Grup’ta ikinci hafta maçlarının ardından oluşna puan cetvelinde İzmir Spor 6 puanla lider. Puan cetvelinin son sırasında yer alan Selçuk Efes Belediyespor ise iki haftada yediği 20 golle son sırada. Gaziemir Gençlik ise 3 puanla 7.sırada.
20/10/2017 , 18:56:39

Bir zamanların efsane takımları arasında yer alan Eşrefpaşa takımı İzmir Spor tarihinde ilk kez Süper Amatör’de mücadele ediyor.

Profesyonel olarak Süper Lig, 1.2.3.Lig tecrübesine sahip İzmir Spor önceki sezonlarda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele ederken geçtiğimiz sezon bir alt lig olan İzmir Süper Amatör Lig’e düşmüştü.

Süper Amatör Lig’e, bölgesel ve amatör lig tecrübesi olan Ahmet Saray ile anlaşan Mavi Beyazlar yeniden üst liglere yükselme hedefini taşıyor.

Bir dönem İZAKS Gaziemir ve sonraki sezonda adı Gaziemir Gençlik Spor olarak güncellenen Yeşil Beyazları da çalıştırmış olan Ahmet Saray’ın teknik sorumluluğundaki İzmir Spor, Süper Amatör’de ilk hafta karşılaşmalarını galibiyetle kapadı.

1.Haftada İşçievleri Spor’u deplasmanda 0-3 yenen İzmir Spor, geçtiğimiz hafta kendi evinde Selçuk Efes Belediyespor’u 10-0 gibi farklı bir yenerek puanı 6’ya çıkardı. İzmir Spor ligin üçüncü haftasında Bayındır Spor ile oynayacak. Gaziemirli futbolseverler ise tarihi Gaziemir Gençlik Spor – İzmir Spor karşılamasını ligin 5.haftasında tanıklık edecek.

6 PUANLA SIRALANAN TAKIMLAR…

Süper Lig B Grup’ta 2.Hafta itibariyle puan cetvelinde lider İzmir Spor’un ardından aynı puana sahip Bayındır Spor, Güraltay Spor, Balçova Termal Spor averajla sıralanıyor. Puan cetvelinde 4 puana sahip Çeşme Belediyespor beşinci, Narlıdere Belediye Spor ise 3 puanla altıncı sırada yer alıyor.

Gaziemir Gençlik Spor yine 3 puanla yedinci sırada.

14 takımlı grupta en sonuncu sırada yer alan Selçuk Efes Belediyespor oldukça ilginç eksi 19 averaja sahip! Selçuk Efes oynadığı iki maçta kalesinde toplam 20 gol görürken, rakip fileleri ise bir kez havalandırması son yılların ilgiyle izlenen Güldür Güldür programında yer bir skeci adeta canlandırmış oluyor. Selçuk Efes’in gelecek hafta karşılaşmalarında performansının nasıl olacağı ise amatör camiada konuşulan konuların arasında yer alıyor..

 

   

Haber Yazarı

Haberci Adı: Türker Küpcük

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
19/04/2024 , 16:14:04
SİYASET
19/04/2024 , 15:30:12
GAZİEMİR
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin